Franța. Doi români, grav răniți după un accident cu duba în care se aflau: unul dintre ei este în stare critică

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în vârstă de 30 de ani, "în stare de urgență absolută" după un accident de circulație în Bénesse-lès-Dax (Landes), Franța

Doi bărbați de naționalitate română care călătoreau într-o furgonetă au fost implicați într-un grav accident cu puțin înainte de miezul nopții de luni, 22 mai, pe șoseaua 29, în apropiere de orașul Bénesse-lès-Dax. A fost nevoie de descarcerare pentru a-l scoate pe românul inconștient dintre fiarele contorsionate.

Cetățeanul român în vârstă de 30 de ani a fost evacuat la spital în regim de urgență absolută după un accident de circulație produs în noaptea de luni 22 spre marți 23 mai în comuna Bénesse-lès-Dax. 

Era ora 23.53 fix când pompierii au fost chemați pe D9 pentru un accident rutier. La fața locului, ei au descoperit o dubă accidentată cu doi bărbați înăuntru.

Doi români, grav răniți după un accident. A intervenit descarcerarea

 

Prima victimă, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost transportată de urgență la spitalul din Dax, în regim de urgență relativă. Cea de-a doua, un bărbat de 30 de ani, a fost găsită inconștientă și blocată în vehicul. 

După ce a fost extras, a fost preluat în sarcină la ora 1.22 de către o unitate spitalicească mobilă (UMH). În momentul evacuării, el se afla în stare critică. 

Această operațiune a mobilizat 14 pompieri și cinci vehicule. 

 

Vezi și: 

Franța. Șofer român, încarcerat în dubă după ce s-a izbit de un TIR: Conaționalul, transportat la spital, în stare gravă, cu elicopterul - FOTO

 

Un șofer român, în vârstă de 26 de ani, a rămas încarcerat după un accident cumplit pe RN 10, în apropiere de Laruscade, o comună în departamentul Gironde din sud-vestul Franței.

Accidentul a avut loc ieri, 11 mai, în jurul prânzului, pe RN 10, în apropierea orașului Laruscade, pe direcția nord-sud din Franța. În impact au fost implicate o dubă și un camion.

RN 10 a fost întreruptă pe ambele sensuri de circulație până la ora locală 15:00, s-au făcut devieri în timp ce au intervenit serviciile de urgență.

Șoferul unei dube care transporta paleți nu ar fi văzut vehiculul greu de marfă încetinind. Astfel, în urma impactului, s-a blocat sub remorca lui care conținea azot lichid. Șoferul, un tânăr de 26 de ani, de origine română, a fost descarcat de pompieri. Foarte grav rănit la picioare, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Universitar Bordeaux.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel