Franța. Muncitor român, înjunghiat de unul brazilian: „Ce cauți acasă la mine?“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr brazilian de 26 de ani, muncitor sezonier la o companie locală de lucrări publice, a fost arestat preventiv. Sâmbătă, 12 septembrie, o luptă împotriva unui fond de alcool, între muncitorii cazați în aceeași casă, a degenerat.

Un tânăr brazilian de 26 de ani, muncitor sezonier într-o companie de lucrări publice din Loire-Atlantique, a fost acuzat și arestat preventiv luni, 14 septembrie, după ce l-ar fi înjunghiat sâmbătă, 12 septembrie, pe un alt muncitor. Victima este un cetățean român în vârstă de 29 de ani.

Evenimentele s-au petrecut sâmbătă seară, la puțin timp după ora 20.00, în Lusanger, situat la aproximativ douăzeci de kilometri vest de Châteaubriant.

Evenimentele au avut loc pe fondul consumului de alcool într-o casă în care, pe perioada contractului lor, locuia un grup de muncitori detașați de origine străină. Potrivit jandarmeriei Châteaubriant, presupusul agresor a ajuns în imobilul respectiv după programul de lucru, unde l-a găsit pe român, care era găzduit acolo din aceleași rațiuni ca și el. Numai că brazilianului nu i-a picat deloc bine să vadă la el  „acasă” , un tip pe care nu-l cunoștea. Așa că între cei doi a izbucnit un conflict spontan, potrivit Ouest-France.

Jandarmii au fost trimiși la fața locului și l-au arestat pe presupusul autor al înjunghierii. Individul a fost apoi prezentat unui magistrat care a decis ca bărbatul să fe cercetat în stare de arest, lucru la care a contribuit și faptul că acesta este cunoscut cu antecedente de poliția braziliană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel