Franța. Băieţel român de 3 ani, SALVAT ca prin minune de un polițist

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un băieţel român de numai 3 ani a fost salvat ca prin minune de un poliţist francez. Mama sa îl plimba fără suflare pe stradă.

Scena s-a petrecut luni noapte în orașul Villeurbanne, atunci când polițistul de 22 ani, pe numele său Valentin, a plecat împreună cu un coleg pe o stradă din oraş, în urma unei alerte de urgență. Ajunși la fața locului, agenții au observat mai mulţi români în stradă. O femeie ținea un copil în braţe, iar toţi strigau disperaţi, relatează publicația franceză Le Progres. 

Cunoscând procedurile de prim-ajutor, polițistul a înţeles imediat gravitatea situației. "Inima copilului bătea, dar acesta nu mai respira", a povestit tânărul poliţist pentru publicația franceză. Valentin a început să aplice manevra Heimlich, procedură specială pentru a elibera căile respiratorii ale micuțului.

Deși l-a bătut ușor pe spate și i-a aplicat o serie de comprimări abdominale, copilul tot nu dădea semne de viaţă.

Polițistul a continuat intervenția, în timp ce colegul său a sunat la salvare. 

"Oamenii au încercat să-mi ia copilul, nu înțelegeau de ce îl lovesc", povesteşe poliţistul, potrivit aceleiași surse. "Am continuat până a început să plângă", a mai spus Valentin.

Băiețelul român se numește Samuel și are 3 ani. Membrii familiei au povestit că micuțul a dormit după ce a băut lapte, iar una dintre rude și-a dat seama că acesta nu mai respira.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel