Fostul deputat Remus Cernea vrea să PĂRĂSEASCĂ România

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul deputat Remus Cernea a anunțat că ia în calcul să părăsească România. El a făcut anunțul într-un moment în care se află în Germania și a cerut părerea oamenilor. 

"Astazi am trecut si prin Stuttgart, unul dintre orasele mele de suflet din Germania! Nu am stat prea mult iar vremea a fost partial ploioasa. Dar am revazut locuri pe care le am la inima...

Intrucat dezbaterea despre daca ar merita sa raman in tara sau ar trebui sa imi continui activitatea intr-o tara occidentala precum Germania s-a dovedit a fi una fertila, cu multe mesaje foarte frumos scrise pentru care va multumesc, o vom continua...

Asadar: 'ma gandesc tot mai mult la un autoimpus 'exil' cultural si moral intr-o astfel de tara, civilizata, prospera si democratica, unde as putea trai pentru a putea crea si a ma incarca din nou cu energia necesara pentru a face lucruri notabile.

Voi ce parere aveti?", se arată în mesajul lui Remus Cernea. 

Cine este Remus Cernea

Remus Cernea a candidat la alegerile prezidențiale din 2009 din partea Partidului Verde, al cărui președinte a și fost, obținând peste 60.000 de voturi sau 0.62% din sufragii. În octombrie 2010 a demisionat din Partidul Verde din cauza unor diferențe ideologice și a pus bazele Mișcării Verzilor. În 2012 a fost ales deputat pe listele USL. În timpului mandatului a trecut la deputați neafiliați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel