Fosta televiziune a lui Serghei Mizil se închide: 6TV a pierdut în fața CNA

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Fosta televiziune a lui Serghei Mizil, 6TV, se închide, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a decis, astăzi, 14 mai, să nu mai prelungească licența postului local de televiziune.

La această decizie a contat conținutul postului TV de până acum, dar și faptul că actualul proprietar - Olga Croitoru, i-ar fi mințit pe membrii CNA în legătură cu conținutul televiziunii.

Stația trebuie să își înceteze emisia pe 19 mai, când va expira licența actuală (obținută în anul 2011).

Decizia s-a luat cu unanimitate de voturi, după mai bine de o oră de discuții, din partea tuturor membrilor prezenți în ședița de astăzi.

Citește și: Serghei Mizil, mesaj revoltător pentru diaspora: „Stați în p**a mea la voi în Italia, ați votat contra ‘ciumei roșii’!“ (VIDEO)

Dorina Rusu, membru al forului, a criticat  dur programele televiziunii 6TV: „Probabil pentru că această televiziune nu a fost monitorizată până acum, este și motivul pentru care zburdă pe câmpii. Jumătate dintre emisiuni, din ce am văzut, sunt cu tarot, conspirații și paranormal. Poți să faci emisiuni despre asta, dar aici se depășesc limitele. Este o televiziune de nișă pe acest domeniu. Audiență mică nu înseamnă că poți face orice Aceste emisiuni ușor pot fi încadrate la promovarea ocultismului. Spuneți că vă angajați să respectați legea, dar până acum nu v-ați gândit că trebuie să o respectați?".

În decizia de a nu mai prelungi licența postului, forul a luat în calcul și emisiunile în care se promovau medicamente și cursuri de spiritualitate, informează Paginademedia.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel