Fost ministru, aruncă BOMBA: „Sunt convins că domnul Dăncilă e cauza pentru care Dragnea e la PUȘCĂRIE“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un fost ministru a lansat, pe Facebook, o ipoteză șocantă cu privire la situațiile care l-ar fi condus pe Liviu Dragnea direct la închisoare.

Fostul ministru al Învățământului, Daniel Funeriu, lansează un scenariu exploziv în ceea ce îl privește pe Liviu Drgnea și legăturile sale cu familia Dăncilă. Funeriu spune că după ce a vizionat interviul făcut acasă la familia Dăncilă, unde prezidențiabilul PSD a fost prezentată alături de soțul ei, Cristinel, este „convins că domnul Dăncilă e cauza pentru care Dragnea e la pușcărie“.

„Am văzut filmulețul cu doamna Dăncilă și soțul ei. Concluzia: sunt convins că domnul Dăncilă e cauza pentru care Dragnea e la pușcărie. Cred că domnul Dăncilă nu a mai suportat ca soția sa să fie umilită de Dragnea și a împiedicat-o să dea ordonanța salvatoare. Nu îmi e deloc jenă să afirm că, dacă e așa, domnul Dăncilă e un soț bun“, a scris Daniel Funeriu pe pagina sa de Facebook.

Totodată el consideră că „doamna Dăncilă reprezintă un număr semnificativ de români“, pe care celelalte partide l-ar putea câștiga, dacă ar stii să comunice eficient.

„Și mai cred că doamna Dăncilă reprezintă un număr semnificativ de români, cu care sper ca domnul Iohannis, PNL, USR și PMP să comunice după ce vor fi câștigat prezidențialele respectiv localele și parlamentarele. Altminteri se întoarce PSD cu 60%“, a conchis Funeriu.

Fostul ministru se referă, în această postare, la un film lansat pe final de campanie electorală, în care soțul fostului premier și actualului lider al PSD, candidatul la prezidențiale Viorica Dăncilă, povestește cum și-a cunoscut soția și care este relația sa cu aceasta.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel