Focaccia ușoară de legume. O gustare excelentă cu doar 180 de calorii pe felie

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Focaccia ușoară de legume. O gustare excelentă cu doar 180 de calorii pe felie
Focaccia ușoară de legume. O gustare excelentă cu doar 180 de calorii pe felie

Focaccia ușoară de legume. O gustare excelentă cu doar 180 de calorii pe felie. Astăzi este rândul unei rețete de focacii de legume. O felie are doar 180 de calorii, prin urmare poate fi consumată și ce cei care țin la siluetă. Mai mult, poate fi servită ca și aperitiv, gustare sau poate înlocui o masă de prânz. În plus, această rețetă conține și multe legume, ceea ce o face extrem de delicioasă.

Ingrediente pentru 4 porții:

2 cepe albe mici,

o jumătate de ardei,

50 de grame de spanac proaspăt,

2 morcovi,

1 cartof,

un dovlecel,

4 ouă,

1 lingură de ulei de măsline,

1 lingură de iaurt grecesc,

4 linguri de făină integrală,

4 linguri de lapte pentru aluat + 1 lingură pentru drojdie,

o jumătate de plic de praf de copt,

30 de grame de cașcaval

 

 

Pregătirea ingredientelor pentru focaccia vegetală

 

Să începem prin a curăța și tăia ceapa. Ardeiul se taie în cuburi foarte mici. Tocăm spanacul cu un cuțit. Dăm prin răzătoare cei doi morcovi. Curățăm și dăm prin răzătoare cartoful. La fel facem și cu dovlecelul, care trebuie dat prin răzătoare. Cașcavalul se taie felii. În cele din urmă dizolvăm drojdia într-o lingură de lapte.

Vă sugerăm și rețeta: Cornulețe de cartofi cu caşcaval. Rețeta unei gustări ușor de făcut. Ingredientul secret pentru un aluat pufos

 

Focaccia ușoară de legume. O gustare excelentă cu doar 180 de calorii pe felie. Pregătirea

 

Într-un castron suficient de mare, se pun ouăle, se adaugă făina, iaurtul grecesc, laptele, sare și piper. Cu un tel de mână, începem să frământăm energic, asigurându-ne că nu se formează bulgări. Când am obținut un amestec omogen, începem să adăugăm legumele, amestecând bine cu o lingură de lemn, pentru a distribui toate ingredientele. În cele din urmă, turnați în amestec drojdia dizolvată în lapte și lingura de ulei, continuând să amestecați cu lingura de lemn.

Ar putea să vă placă și: O gustare rapidă și sățioasă. Ai nevoie doar de patru ingrediente și deliciul culinar e gata

 

Acoperim o tavă de copt cu hârtie pergament. Se toarnă în ea amestecul de focaccia și se distribuie pentru a crea un strat uniform. Tava se dă într-un cuptor încins la 180 de grade, timp de 25 de minute.

Încercați și: Focaccia cu ulei de măsline și rozmarin. Crocantă la exterior și moale la interior. Secretul gospodinelor din Italia

După ce a trecut timpul, focaccia noastră de legume este gata și o putem consuma și așa. Pentru a fi și mai delicioasă puteți întinde cașcavalul și mai lăsați-o la cuptor câteva minute. Focaccia cu legume este gata de servit. Doar o vom pune pe masă și va dispărea rapid. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel