Florin Salam ar putea fi adus cu mandat la Poliție: I-ar fi luat banii munciți în străinătate pentru a-i cânta la nuntă unui mire, dar nu a mai venit

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Florin Salam
Florin Salam

Florin Salam ar putea fi adus cu mandat la Poliție, pentru audieri, după ce  acesta a refuzat să se prezinte anterior.  Un bărbat  din Târgoviște, Laurențiu Bîțu, a făcut acuzații grave la adresa lui Florin Salam și l-a reclamat pe „Regele Manelelor” că nu s-ar fi prezentat la nuntă, deși a primit bani.

Florin Salam se află în mijlocul unui nou scandal amplu, după ce un mire din Târgoviște a făcut acuzații grave la adresa artistului, susținând că acesta nu s-a prezentat la nunta sa, deși i s-a plătit o sumă de aproximativ 5.000 de euro pentru a cânta la eveniment.

În declarațiile mirelui, acesta a afirmat că l-a plătit pe Florin Salam pentru a cânta la nunta sa, însă artistul nu s-a mai prezentat la eveniment. Mirele susține că nu a făcut un contract scris cu "Regele Manelelor" din încredere în reputația sa. 

Mai mult, bărbatul are dovada unui clip video înregistrat cu Florin Salam, în care confirmă participarea la nunta lui Laurențiu cu Mari, pe 21 august 2021, la Târgoviște - potrivit Antena 3 CNN. Mirele spune că nu are alte pretenții, decât să își recupereze cei 5.500 de euro dați inițial.

Pentru că a fost chemat deja de câteva ori la audieri, însă nu s-a prezentat, Florin Salam ar putea fi adus cu mandat la Poliție. 

"Povestea începe undeva prin 2020. Am muncit pe afară 16 ani pentru un viitor mai bun în țară. În ultimii doi ani ne-am gândit să facem nuntă. La noi în Târgoviște mai cântă Neluță Neagu și am luat legătura cu el, iar el ne-a dus la Florin acasă. I-am dat 2500 de euro prima oară, dar el nu a vrut să facă nici un contract, a zis că nu știe să scrie. Fiind un artist renumit, am mers pe încredere. Nunta trebuia să fie pe 21 august 2021", a explicat mirele, numit Laurențiu Bîțu, la Antena Stars.

Acesta a dezvăluit că suma totală plătită lui Florin Salam a fost de 5500 de euro, iar o altă tranșă de 2000 de euro urma să fie dată la eveniment.

Avocatul lui Laurențiu Bîțu, Ciprian Iacob, a subliniat că, deși nu există un contract scris, există dovezi, inclusiv conversații pe WhatsApp și fotografii cu Florin Salam și martori prezenți la întâlniri. Avocatul afirmă că mirele își va recupera banii și așteaptă intervenția organelor de poliție și a Parchetului în această situație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel