Florin Roman: „PSD fuge ca dracu de tămâie de votul românilor, după ce cuplul Dragnea-Dăncilă a dat foc României”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Anunțul premierului Ludovic Orban privind declanșarea anticipatelor a creat „șoc și groază” în PSD, susține liberalul Florin Roman. În opinia sa, PSD fuge „ca dracu de tămâie” de votul românilor, mai ales după ce „a dat foc României”.

Liderul deputaţilor PNL a afirmat că alegerile anticipate sunt necesare pentru ca „românii să aibă ce aşteaptă: o Românie fără PSD".

„Şoc şi groază în PSD, după anunţul premierului Ludovic Orban de declanşare a procedurilor pentru alegeri anticipate. Sau mai bine zis, PSD fuge ca dracu de tămâie de votul românilor, după ce cuplul Dragnea-Dăncilă, la braţ cu PSD, a dat foc României. Avem nevoie de anticipate, pentru ca românii să aibă ce aşteaptă: o Românie fără PSD, tăierea pensiilor speciale, alegerea primarilor în două tururi, confiscarea averilor nejustificate etc", a declarat Florin Roman, citat de News.ro.

Acesta a insistat și pe alegerea primarilor în două tururi: „Cu circa 1.700 de primari şi 28 de baroni locali roşii în fruntea Consiliilor judeţene, PSD nu doreşte în ruptul capului alegerea primarilor în două tururi, întrucât îşi pierd seva din care îşi trag puterea absolută. Exerciţiul iresponsabil de la sfârşitul anului trecut, când PSD a votat proiecte cu impact bugetar de peste 3% din PIB, când au lăsat un deficit real de peste 4%, arată că PSD are un singur gând: să incendieze finanţele României şi să amaneteze viitorul copiilor noştri. Anticipatele sunt singura soluţie pe care românii o au la îndemna pentru a scăpa de "ciuma roşie"!".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel