Florin Roman (PNL): „Caut naș pentru tăierea moțului moțiunii de cenzură a PSD. Condiția e să știe numele“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

 Liderul deputaților PNL, Florin Roman, i-a ironizat pe social-democrați, duminică, în cadrul Consiliului Național al PNL, printr-o glumă despre moțiunea de cenzură depusă de aceștia, pentru care „caută naș” care să îi știe numele.

Roman a făcut astfel trimitere la Alfred Simonis (PSD), care a uitat numele moțiunii. „Simțiți prea mult responsabilitatea guvernării, ceea ce e un lucru bun. Am să încep cu un anunț publicitar politic, ceea ce ar putea fi o glumă sau nu. Anunțul sună așa: caut naș pentru tăierea moțului la botezul moțiunii de cenzură a PSD, cu o singură condiție, să știe nașul cum se numește moțiunea. Pentru că așa cum ați văzut, depun o moțiune pe care ei chiar nu știu cum s-o boteze, cum o cheamă și de unde a apărut. Asta spune totul despre seriozitatea PSD”, a spus liderul deputaților PNL, Florin Roman, duminică, în cadrul Consiliului Național al PNL.

Citește și: Liderul deputaților PSD, despre moțiunea de cenzură: „Ăă... cum e titlul? Îmi cer scuze”

„Cât e de serioasă v-ați dat seama ascultându-l pe liderul de grup de la PSD, care a uitat cum se numește moțiunea pe care a depus-o cu mânuța lui”, a completat Roman, făcând referire la Alfred Simonis, care a uitat numele moțiunii de cenzură.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat, joi, în urma ședinței Birourilor Permanente Reunite a Camerei Deputaților și Senatului, că s-a stabilit ca citirea moțiunii, în Parlament, să aibă loc luni, la ora 14.00. El a zis că nu s-a stabilit întreg calendarul, „dovadă a neseriozității PSD“, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel