Florin Roman: "Dragnea se zvârcoleşte în celula lui când vă vede!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Florin Roman (PNL) a ţinut un discurs inedit în plenul Parlamentului, în care i-a atacat pe cei de la PSD.

"Cred că se zvârcoleşte Dragnea în celula lui din puşcărie, se uită la voi şi când vă vede cât de des invocaţi Comisia de la Veneţia cred că trebuie să cheme SMURD-ul, i se face rău. Voi să invocaţi Comisia de la Veneţia? Când voi vorbiţi despre Comisia de la Veneţia e ca şi cum ar vorbi dracu de apă sfinţită. (...) Vorbiţi de încălcarea regulilor în timpul jocului, voi? Aţi schimbat regulile în timpul jocului, în 2014 prin Ordonanţa 55 (...) aţi legalizat traseismul a 500 de primari, în 45 de zile i-aţi mutat din stânga în dreapta şi dumneavoastră veniţi să vorbiţi despre ceea ce înseamnă democraţie? (...) Cine a stat la ruşi nu poate gândi ca Bush. În cazul dumneavoastră să vă cerem să înţelegeţi Sănătatea este o utopie", a declarat Florin Roman.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a mai spus că moţiunea de cenzură este una ''scrisă pe genunchi'' şi le-a transmis social-democraţilor că trebuie să stea în opoziţie.

"Am spus încă de la început că este o moţiune neserioasă, e o moţiune scrisă pe genunchi de către Vasile, portarul de la sediul PSD, şi am avut dreptate. Am văzut cât de serios a fost PSD şi când a fost întrebat despre titlul moţiunii, am văzut cât de serios a fost PSD şi când a citit moţiunea şi mă gândeam ce o fi în sufletul oamenilor de acasă când văd că după trei luni de zile de când Guvernul Orban a fost instalat din nou de la tribuna Parlamentului reprezentanţii lui Stalin şi lui Troţki devin la fel de abuzivi, de aroganţi şi de cinici. (...) Dragi colegi de la PSD, vă mai spun un singur lucru: tic-tac, este rândul nostru, iar voi în opoziţie şi încă ceva i-aţi promis lui Dragnea - că mergeţi cu el până la capăt. Închipuiţi-vă că este aici şi nu la puşcărie, mai mergeţi cu el până la capăt? Înseamnă că sunteţi laşi, că v-aţi trădat liderul aşa cum aţi făcut-o de fiecare dată. La revedere, în opoziţie cu voi!", a spus Roman, în plenul Parlamentului.

Florin Roman a ţinut să dea un răspuns şi după aluziile lansate de Victor Ponta şi alţi membri ai Parlamentului la adresa premierului Ludovic Orban şi o dependenţă de alcool.

"Ați schimbat regulile în timpul jocului. În 2014, prin celebra Ordonanță 55. Apropo, din beție de mai trezești, dar din prostie și lipsă de caracter niciodată. Ați legalizat traseismul a 500 de primari. 500! În 45 de zile i-ați mutat din stânga în dreapta și dvs. veniți să vorbiți despre ceea ce înseamnă democrație. Ei nu știau nici atunci că sunt pe stânga sau pe dreapta, dar nu e târziu niciodată".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel