Florin Cîţu, către liberali: Noi nu suntem PSD, noi nu ne atacăm propriul Guvern și propriul premier

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Premierul Florin Cîţu a afirmat duminică, la conferinţa judeţeană de alegeri a șefiei PNL Gorj, că alegerile din partid nu vor afecta guvernarea, iar PNL nu se poate confunda cu PSD care şi-a atacat propriul Guvern şi propriul premier. 

„La aceste alegeri se uită toată lumea, se uită toată ţara, nu doar la cele din Gorj, se uită la alegerile din PNL. La rândul meu, aş vrea să le fac nişte promisiuni românilor, aş vrea, la fel ca şi dumneavoastră, să faceţi această promisiune. Eu le garantez românilor că alegerile din PNL nu vor afecta în niciun fel guvernarea României.

Guvernarea României merge foarte bine, avem estimări pentru cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană din 2021 şi vă spun că dacă mergem în ritmul ăsta o să avem o premieră, o creştere economică cu două cifre, care să înceapă cu două cifre. Vreau să le garantăm astăzi românilor că şi dumneavpastră veţi face în fiecare zi acelaşi lucru: ne vom face treaba mai departe, chiar dacă avem această competiţie în PNL şi guvernarea va merge bine.

Vreau să le arătăm românilor că noi nu suntem PSD, noi nu ne atacăm propriul Guvern, noi nu ne atacăm propriul premier. Noi nu suntem PSD, noi suntem uniţi în jurul guvernării, aşa cum a fost şi anul trecut, indiferent de decizie, aşa suntem şi anul acesta. Noi, membrii PNL, nu putem să ne atacăm public premierul şi guvernarea. Pentru că altfel părem neserioşi. Noi, liberalii adevăraţi, nu atacăm propria guvernare”, a declarat Cîţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel