Florin Cîţu: "Am avut Dragnea şi cei 40 de hoţi. Actorul e la puşcărie. Acum e Viorica Albă ca Zăpada şi cei 27 de pitici"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Senatorul PNL, FLorin Cîțu, a declarat înainte de votul moțiunii că Opoziția nu va avea nevoie de un program de guvenrare în primele șase luni de mandat, întrucât va munci să repare efectele măsurilor date de Guvernarea PSD-ALDE.

"Este inadmisibil să avem un guvern care nici nu ştie ce legislaţie trebuie să respecte. Am auzit retorica că opoziţia nu are program de guvernare. Avem nevoie de program de guvernare? Şase luni trebuie să stăm să reparăm ce aţi făcut, să scoatem aceste prostii. Din păcate, unele nu mai pot fi corectate. Cum e locul din Consiliul de Securitate ONU. Acolo nu mai avem ce să facem. Nu mai putem să mergem iarăţşi în ECOFIN, să îl facem pe Teodorovici să nu ceară să scoată paradisurile fiscale. Aceste lucruri nu mai putem corecta. Dar putem coreta altele. Putem să scoatem OUG 114, OUG 19, suprataxarea contracelor part time, supraacciza o putem scoate în primele şase luni de zile", a declarat Cîțu, în Parlament.

Senatorul susţine că Guvernul a comis o infracţiune prin faptul că nu şi-a asumat bugetul şi a comparat guvernarea cu nişte producţii celebre, însă i-a fost tăiat microfonul până să îşi termine ideea. 

"Cel mai grav este că acum veniţi şi spuneţi că nu vă asumaţi bugetul. Cum puteţi guverna România fără să vă asumaţi bugetul? Nu aveţi cum să guvernaţi ţara atâta timp cât nu vă asumaţi bugetul şi ştiţi că este  infracţiune. Filmul în care ne-a aruncat PSD acum doi ani și jumătate a fost o producţie a lui Dragnea şi cei 40 de hoţi, a rulat doi ani și jumătate, actorul principal a mers la puşcărie. Acum PSD oferă Viorica Alba ca zăpada și cei 27 de pitici", a mai spus Câţi până să i se taie microfonul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel