Florin Cîţu, mesaj pentru investitorii germani: "Vrem ca relaţia economică dintre România şi Germania să devină şi mai puternică"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Premierul Florin Cîţu le-a transmis investitorilor germani că vrea ca relaţia economică dintre România şi Germania să devină şi mai puternică.

"Am transmis un mesaj clar investitorilor germani: acesta este Guvernul care va face reforme în România! În ceea ce priveşte investiţiile străine, schimbăm strategia şi devenim pro-activi. Ne vom bate pentru investiţii pe piaţa internaţională pentru că doar prin acumulare de tehnologie şi know-how putem să accelerăm ritmul dezvoltării. Relaţia economică dintre România şi Germania este una puternică şi vrem ca aceasta să devină şi mai puternică. Strategia pe care ne-am propus-o este de a creşte progresiv alocările în direcţia dezvoltării economice", a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

El a spus că toate analizele arată că managerii au încredere în acest Guvern.

"Vom fi predictibili în orice decizie pe care o vom lua şi ne vom respecta promisiunea pe care am făcut-o la preluarea mandatului, de a nu introduce taxe noi, iar acest lucru se reflectă inclusiv în PNRR. Avem perspectiva celor 76 de miliarde de euro de care România va beneficia şi 15 de miliarde euro anual, prin investiţii guvernamentale. Ne vom concentra să cheltuim eficient aceşti bani. Doar dacă cheltuim aceşti bani, eficient avem garanţia unei creşteri economice sustenabile pe termen lung", a nai adăugat pe Florin Cîţu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel