Cîțu: Criza economică - Made, here in România, by Coaliția TOXICĂ PSD+ALDE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 Senatorul liberal Florin Cîțu scrie că "Liviu Dragnea și gașca lui caută disperați vinovați pentru criza economică și valutară."

 

"Dragnea și gașca lui caută disperati vinovați pentru criza economică și valutara.

Mare disperare la PSD+ALDE.

Au început să găsescă deja vinovații pentru criza economică si valutara. Bineînțeles în altă parte.

Aramatele de analfabeti economici distribuie una din multele opinii pe care le găsiți pe blog despre criza economică din 2008. In primul rând, multumesc. Vă pot ajuta cu mai multe analize.

In opinie spun că intervenția politicii monetare în piață pentru a susține moneda natională este responsabilă pentru accentuarea crizei economice.

Da. Eu sustin că intervențiile în piată, directe, discretionare si opace, pentru sustinerea monedei nationale duc la cresterea dobanzilor si franeaza economia. In general astfel de intervetii distorsioneaza iremediabil mecanismele pietei.

Dar analfabetii economici nu înteleg nimic. Ei distribuie opinia mea CERAND interventia băncii centrale desi în acolo eu arata că interventia are efecte negative pentru econmie. Adică CERAND sa vina RECESIUNEA mai repede.

Armatele de postaci platiti cu ruble cer interventia bancii centrale. Se folosesc de opinia mea care arata ca interventiile duc la recesiune si la final se plang pe la toate televiziunile si online ca banca centrala nu intervine.

Nu cred ca exista dovada mai mare de prostie ca retorica acestor dispearati care incearca sa se dezica acum de dezastrul din economie.

Prea tarziu. Sunteti la guvernare. Aveti toate institutiile. Le folositi pentru a va scapă de puscarie si pentru a banga pumnul in gura opozitiei si a oamenilor liberi.

Aceasta criza economica si valutara are un singur nume-

“Criza economica - Made, here in Romania, by Coalitia toxica PSD+ALDE”.", scrie pe Facebook senatorul Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel