Florin Cîțu susține că Ciolacu „a îndemnat populaţia să mă linşeze, ca pe Ceauşescu”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, susține că președintele PSD Marcel Ciolacu ar fi îndemnat populaţia să-l linşeze public, ca pe Ceauşescu.

Așa vrea Ciolacu să conducă România! Îmi este foarte greu să scriu ce simt în aceste momente. Au trecut deja multe ore bune de când al treilea om în stat a îndemnat populația să mă linșeze public, ca pe Ceaușescu. Sunt șocat și nu pot să comentez gravitatea acestor declarații. Până și în politica există o limita. Ajunge! Marcel Ciolacu, tot ce rămâne după declarația ta este următoarea întrebare: cum te mai duci tu acasă la familia ta și te uiți în ochii lor? Aștept să-ți ceri scuze.” - a scris Cîțu pe Facebook.

Mesajul ministrului vine la scurt timp după ce președintele PSD Marcel Ciolacu ar fi afirmat într-o emisiune difuzată luni la postul public de televiziune că este “foarte îngrijorat dacă finanţele României au ajuns pe mâinile domnului Cîţu”.

„Să ştiţi că pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum, când n-a îndatorat-o nimeni, niciodată? Eu nu vorbesc de împuşcat, nu, Doamne fereşte!”, a declarat preşedintele PSD, conform News.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel