Florin Cîțu: PROVOCARE pentru Dăncilă, Teodorovici și Tăriceanu!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul liberal Florin Cățu se întrabă unde scrie în programul de guvernare PSD-ALDE scrie că inflația va rămâne la cel mai ridicat nivel din UE aproape trei ani la rând!

Eurostat a dat publicității date despre stadiul economiei româneşti sub guvernarea PSD-ALDE.

Oficiul european de Statistică spune că România a avut în luna iulie cea mai mare rată anuală a inflaţiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preţurilor de consum de 4,1%, în creştere faţă de nivelul de 3,9% înregistrat în luna iunie.


"PROVOCARE pentru Dăncilă, Teodorovici și Tăriceanu!

Arătați-le românilor unde în programul de guvernare scrie ca în guvernarea socialistă PSD+ALDE inflația va rămâne la cel mai ridicat nivel din UE aproape trei ani la rând!

Arătati-le romanilor unde în programul de guvernare scrie că în guvernarea socialista PSD+ALDE inflatia va rămâne la cel mai ridicat nivel din UE aproape trei ani la rând!", a scris Florin Cîțu pe Facebook.

 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 Senatorul liberal mai spune că pierderile cauzate de OUG 114 vor fi recuperate de la Dăncila, Teodorovici, Tăriceanu și PSD.

 

"Dăncila și Teodorovici sunteți buni de plată!

Pierderile companiilor de stat de pe urma OUG 114 le vom RECUPERA direct de la Dancila, Teodorovici, Tariceanu PSD si ALDE. Va promit!

Cei care au pierdut bani in privat din cauza OUG 114 TREBUIE sa inceapa procese in instanta impotriva lui Dancila, Teodorovici, Tariceanu etc pentru a-si recupera pierderile. Ii ajut eu cu argumente pentru instanta.", mai scrie Cîțu.

 

ăEste posibil ca imaginea să conţină: text

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel