Florin Călinescu: "VINOVATUL de la Caracal este DRAGNEA"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Florin Călinescu a comentat cazul de la Caracal, la Digi24, unde a spus cu toată convingerea, că fostul şef al PSD, Liviu Dragnea, este principalul vinovat de situaţia în care s-a ajuns.

"Corupţia, coroborată cu nepriceperea celor care ar trebui să facă ordine, este scăpată din lanţ. (...) Faptul că de 30 de ani se întâmplă aceste lucruri în România, cu mici ieşiri de meseriaşi, asta se datorează strict celor care ajung din cauza nepăsării celor care stau în ţară, dar nu toţi, din cauza celor care pleacă, dar nu toţi, în a sancţiona clasa politică şi îşi înceapă odată şi odată datoria. Ei trebuie să fie slugile cetăţeanului, preşedintele României, miniştrii şi aparatul adminstraţiei locale, ar trebui să fie slugile populaţiei. 

Citeşte şi: Florin Călinescu a RĂBUFNIT: "Hai, lăsaţi-mă în pace cu Cioloş!"

Vinovatul principal este la răcoare, cel care a creat acest sistem în trei ani, care l-a spart în bucăţi şi l-a populat de incompetenţi, după care a lăsat moştenire acest prim-ministru, care s-a pomenit în vârful unei armate de incompetenţi, ea fiind vârful iceberg-ului. A descoperit arma demiterii. Arma demiterii unor incompetenţi nu rezolvă absolut nimic pentru că imediat ies la suprafaţă nişte incompetisimi şi mai gravi, şi mai adânci pentru că cel care se află la răcoare a avut grijă să împânzească pe sub el numai indivizi nepricepuţi, laşi şi fricoşi.

Citeşte şi: ÎNFIORĂTOR. Anchetatorii ar fi găsit ADN-ul unei a treia victime în casa lui Gheorghe Dincă

Liviu Dragnea este cel mai incompetent şef de partid ever, care şi-a creat un aparat pe care să îl domine şi ăsta este rezultatul", a declarat Florin Călinescu, la emisiunea "24/7".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel