Florin Călinescu: Singura care-l poate ține în FRÂU pe Dragnea

Narcis Popa |
Data publicării:

Florin Călinescu spune că Liviu Dragnea mai poate fi ținut în frâu doar de teama Uniunii Europene, care ar putea aplica sancțiuni. 

"Liviu Dragnea este probabil cea mai săracă figură a partidului respectiv sau a Puterii actuale, pentru că el în sine nu produce gândire sau discurs, i se sugerează, dacă vreți, cam ca și doamnei prim-ministru, dar cei care-i sugerează sau îi însăilează aceste discursuri sunt acoperiți ușor de o miștocăreală total neproductivă, pentru că sare de la aprozare la napolitane, am văzut, sare de la statul paralel, Soros, până la masoni, un amestec semantic total papagalicesc, neproducând însă absolut nimic coerent pentru o societate aflată în derivă, nu credeam că o să spun asta după 30 de ani și fără nici o perspectivă adevărată din punct de vedere economic"," a spus Liviu Dragnea la RFI.

PSD-ALDE nu se sperie de puterea străzii 

 "Puterea nu este speriată de puterea străzii în acest moment. Singurii care mai pot să facă ceva și se vede vizavi de OUG 114 și altele sunt entitățile europene, care au pârghii suficient de puternice pentru a mai ține în frâu atitudinea dictatorială a actualei Puteri".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel