SENZAȚIONAL. Florin Călinescu, ANUNȚUL anului

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Actorul Florin Călinescu se lansează serios în politică. El anunță pe pagina de Facebook că se gândește să lanseze un partid politic, chiar de la începutul anului viitor.


"La mulţi ani! Vă mulţumesc frumos, dragii mei. Sper că sunteţi şi dvs OK, sănătoşi. O să încerc să fiu cât mai eficace. Ori merg în continuare pe drumul acesta, ori pornesc pe un alt drum mai complicat, cu drumeţi de toate felurile.

Să nu vă supăraţi pe mine, dar dacă vorbim de un partid, trebuie să măsor de mai multe ori, pentru că loc de întoarcere nu mai există. Mă gândesc serios la acest lucru, dar nu pentru a-mi satisface mie vreun orgoliu, ci pentru că chiar cred cu adevărat că sunteţi mulţi care nu vă identificaţi cu nicio forţă politică existentă astăzi.

Dacă este vorba de o alcătuire nouă, o să vă rog după 15 ianuarie să vedem câţi dintre dumneavoastră sunteţi de acord cu aşa ceva, pentru că singur nu fac nici cât o ceapă degerată. Sper să fiţi acolo unde sunteţi fiecare. O să luăm câte o temă începând cu anul viitor, pe care s-o dezbatem punctual. Celor care aţi fost oaspeţii mei pe această pagină, vă mulţumesc frumos încă o dată.

Sper să petreceţi cumpătat. Se cade să fim mai cumpătaţi faţă de alţii. Multă sănătate vă doresc. Dacă am certitudinea că dvs doriţi ca eu să schimb macazul, o să-l schimb fără niciun fel de problemă. N-o să-mi fie foarte uşor, dar cu siguranţă o s-o fac. Multă sănătate şi cu Dumnezeu înainte. La mulţi ani şi să ne vedem pe 2019! Numai bine!", a spus Florin Călinescu într-o postare video pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel