Flori Alexandra Cuţitaru, în semifinalele concursului 'Vocea Spaniei Junior'

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Românca Flori Alexandra Cuţitaru, de 14 ani, care locuieşte în Spania, s-a calificat în semifinalele celei de-a patra ediţii a concursului de talente 'La Voz Kids' ('Vocea Spaniei Junior').

Graţie unei evoluţii excelente, Flori a reuşit să se califice în semifinalele concursului. Toţi membrii juriului au fost entuziasmaţi de evoluţia tinerei românce.

Vanesa Martin a spus că a fost atât de uimită şi emoţionată încât a fost pe punctul de a-şi arunca pantofii pe scenă la finalul evoluţiei tinerei interprete din România. 'Ce minunăţie!', au exclamat antrenoarele Rosana şi Rosario. 

David Bisbal a exclamat: 'Eşti o minune!', după interpretarea româncei, ce a cântat 'Stone Cold' în cea de-a treia etapă a concursului. 'Spectaculos!', a exclamat Melendi, un alt membru al juriului. 

Antonio Orozco, mentorul lui Flori Alexandra Cuţitaru, şi Pablo Lopez, consilierul lui Antonio Orozco, au spus că nu au niciun dubiu că tânăra de 14 ani, care locuieşte în Almonte, va deveni un star al industriei muzicale. Melodia interpretată de ea în etapa denumită 'ultimul asalt' a fost din nou 'Stone Cold', o piesă din repertoriul cântăreţei Demi Lovato, un cântec deloc uşor şi care, potrivit propriilor declaraţii, i-a provocat tinerei românce emoţii destul de mari.

'La Voz Kids' este cel mai reputat program de televiziune din Spania dedicat descoperirii unor cântăreţi talentaţi cu vârste sub pragul de 18 ani şi este organizat de postul de televiziune spaniol Tele5.

În această a treia etapă a competiţiei, fiecare concurent a trebuit să interpreteze din nou melodia cântată la 'audiţiile pe nevăzute', de această dată în faţa juriului, a publicului şi a invitatului special David Bisbal. Flori Alexandra Cuţitaru a impresionat publicul, fiind ultima concurentă care a urcat pe scenă din echipa lui Antonio Orozco.

Flori Alexandra Cuţitaru, românca originară din comuna Bistreţ (judeţul Dolj) locuieşte cu familia ei în oraşul andaluz Almonte (provincia Huelva) de cinci ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel