Florentin Pandele: "Dorm câteva ore pe noapte. O păzesc pe Gabriela Firea"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Soţul Gabrielei Firea a povestit, la România TV, că familia sa este într-o continuă ameninţare din cauza protestatarilor, referindu-se la Marian Ceauşescu. Primarul din Voluntari a mai dezvăluit că în fiecare seară o păzeşte pe Gabriela Firea.

"Nu vreau să vorbesc despre starea ei de sănătate, pentru că nu mă lasă. M-a rugat Gabi să nu mai aduc în discuţie acest subiect. Eu de opt luni de zile dorm câteva ore pe noapte. Îmi păzesc soţia şi mă trezesc şi mă uit la ea", a spus Pandele, la România TV.

Edilul din Voluntari a amintit un episod când Marian Ceauşescu a protestat în faţa casei sale, pentru că nu era apă caldă în Bucureşti.

"În urmă cu câteva luni de zile, acest personaj a venit acasă la noi. Mi-a speriat copiii, soacra mea era acasă. A vrut să facă baie. A intrat pe proprietate, cred că dacă s-ar fi întâmplat asta în SUA, proprietarul ar fi luat o decizie decisivă. Noi nu eram acasă, erau copiii şi cu soacra mea. A început să dea dintr-o talangă, a început să ţipe, a spus că trebuie să-i deschidă doamna Firea ca să facă baie. Spunea că nu are apă caldă în Bucureşti. A făcut postarea, nu s-a întâmplat absolut nimic! (...) Am avut o discutie cu respectivul domn, era mieluşel. Mi-a spus că a crescut la casa de copii, i-am spus că am crescut pe mare. I-am spus că îl rog din suflet să nu-mi mai agreseze soţia, să nu-mi mai agreseze copiii. I-am spus: domnule, te rog din suflet, te implor, soţia mea a suferit în ultimele sase luni mai multe intervenţii chirurgicale. La sfârşitul lunii martie a suferit o intervenţie foarte complicată. La sfârşitul lunii iunie va suferi o altă intervenţie chirurgicală", a povestit Florentin Pandele.

Primarul a spus că nu mai are încredere în instituţiile statului.

"Îmi voi apăra familia cu prieteni pentru că nu mai am încredere în instituţiile statului. Este neadmisibil ca de 3 luni de când există postarea pe contul de Facebook al acestui individid, niciun reprezentat al statului de siguranţă naţională să nu facă nimic", a mai spus Pandele, la România TV.

Edilul din Voluntari a mai anunţat aseară că îşi doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel