Firea, IPOTEZĂ-ŞOC: "Dragnea era în LIBERTATE dacă..."

Andreea Cosma |
Data publicării:

Gabriela Firea consideră Liviu Dragnea ar fi în libertate dacă s-ar fi retras de la conducerea PSD atunci când cei 28 de semnatari ai unei scrisori i-au cerut acest lucru, anul trecut. „Rămânând în fruntea partidului, (...) s-au întâmplat lucruri”, a spus primarul.

„Liviu Dragnea cred azi era în libertate - cred, nu e literă de evanghelie juridică - dacă la momentul în care noi, cei 28 de semnatari ai acelei scrisori, s-ar fi retras. Rămânand în fruntea Partidului Social Democrat, despre care s-a spus că e prea mare și că trebuie diminuat, adus la o cotă mai acceptabilă, s-au întâmplat multe lucruri”, a spus Gabriela Firea la DC News, citat de Mediafax.

Primarul general al Capitalei a reiterat faptul că i-a reproșat fostului lider PSD că, „din supărare”, a diminuat cu 30% bugetul Primăriei.

28 de lideri județeni i-au cerut, în septembrie 2018, printr-o scrisoare, lui Liviu Dragnea să demisioneze din funcția de președinte PSD și din cea de președinte al Camerei Deputaților.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel