Firea îl face PRAF pe Dragnea: Dacă economia DUDUIE, de ce face ASTA?

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora

Gabriela Firea a lansat un atac la adresa lui Liviu Dragnea, pe motiv că Guvernul taie banii pentru primăria Capitalei. 

Războiul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea a ajuns la un alt nivel, mai exact la pedepse politice care sunt resimțite tot de români. Firea spune că tăierea banilor de la la bugetul Bucureștiului nu este altceva decât o pedeapsă politică adresată ei. 

"Dacă economia duduie, de ce se taie bani de la București? Așa aud peste tot, pe la toate canalele de știri, pe la televizor, că economia merge extraordinar. Dacă ne taie banii, să ne ia și din atribuții. Ministerul Transporturilor să ia Regia de Transport, să plătească salarii, subvenții și așa mai departe. Să nu uităm că suntem 2.2 milioane de locuitori, conform reîncesământului. Oficial însă, în București, cu studenți, cu persoane care lucrează aici, dar care nu au buletin de București, suntem patru milioane de persoane. Bugetul este însă ca al unui municipiu mic. Dacă se taie bani nu este nimic altceva decât o pedeapsă politică," a spus Gabriela Firea.

Reamintim că Gabriela Firea se află în conflict deschis cu Liviu Dragnea după ce aceasta l-a criticat dur în ședința Comitetului Executiv Național al PSD și a creat în jurul său o adevărată tabără a disidenților la care au aderat și Mihai Tudose, Paul Stănescu și Robert Negoiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel