Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională, după ce a urcat pe scenă cu HALEP

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Națională, unde Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros. Pe Arena Națională au venit peste 20 de mii de români pentru a o vedea pe Simona.

În momentul în care prezentatorul evenimentul a menţionat numele Primarului Capitalei, Gabriela Firea, publicul a început să huiduie.Firea s-a grăbit să-i ofere Simonei Cheia Orașului și un buchet de flori, iar miile de români au continuat să o huiduie până când primarul Bucureștiului a părăsit Arena Națională. În momentul în care Gabriela Firea a ieșit de pe stadion, iar Simona Halep a luat cuvântul, huiduielile s-au transformat în aplauze.

"Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit, am vrut special să vin, să ne bucurăm pentru acest trofeu. Bucuria este foarte mare, vă mulţumesc foarte mult, nu m-am aşteptat. Sunt foarte mândră că sunt româncă, aşa cum spun mereu. Aceste performanţe sunt de aici, mereu am spus, chiar dacă vin dintr-o ţară micuţă, se poate face performanţă mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, sunteţi un public numeros şi călduros. Acest drum a fost foarte lung, de 20 de ani am început să joc tenis, mulţumesc antrenorilor, care au pus o cărămidă la această performanţă, familiei mele. Ştim bine că nu avem un sistem dezvoltat în sport, dar mulţumesc României pentru tot ceea ce mi-a oferit şi sper să mai avem mulţi campioni. Sper s fie un început, trebuie să avem mai multă încredere în noi ca oameni, dar întâi trebuie să visezi. Nu aş vrea să mai plec de pe această scenă, vă mulţumesc, este un moment deosebit", a declarat Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel