Firea, despre Dragnea: "Nu mă pot bucura, m-am și ÎMBOLNĂVIT!

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a fost prezentă la Biroul Permanent Naţional al PSD. Înainte de a intra în sală, a comentat condamnarea lui Liviu Dragnea.

"Nu vă gândiţi că m-am bucurat. Ce fel de om să fii să te bucuri când un om îşi pierde libertatea? Indiferent câte adversităţi ai avut cu el, inclusiv câte ai pătimit din cauza lui că te-ai şi îmbolnăvit, nu poţi să te bucuri de aşa ceva", a declarat Gabriela Firea.

Edilul Capitalei a mai declarat că a vorbit cu Viorica Dăncilă la telefon şi că va avea o discuţie după şedinţa BPN, despre problemele de la Primărie.

"Sunt simplu membru de partid, primar general dar am discutat cu doamna premier Viorica Dăncilă şi aseară, şi azi dimineaţă şi am stabilit să avem astăzi o întâlnire dipă şedinţa Biroului Permanent Naţional şi înaintea Comitetului Executiv care va avea loc diseară. Vom aprofunda problemele grave cu care se confruntă Bucureştiul, Primăria Capitalei, aşa cum am semnalat de nenumărate ori, prin faptul că s-au tăiat foarte mulţi bani la sfârşitul anului trecut. Suntem într-o situaţie foarte dificilă (...) Nu este normal ca popilaţia să sufere din cauza pedepsei pe care eu am primit-o. Înt-adevăr, în ultimele două săptămâni s-a încercat o reparare a acestei situaţii", a mai declarat Gabriela Firea.

Primarul General al Capitalei a mai spus motivele pentru care s-a prezentat, în ciuda problemelor sale de sănătate.

"Am o problemă de sănătate şi încă nu sunt recuperată, mă pregătesc pentru o nouă intervenţie chirurgicală, dar am făcut un efort şi am venit pentru că nu mai putem să spunem una la televizor şi alta să se întâmple concret. Ieri, în prima zi după alegeri, ELCEN, cu acordul, probabil, secretariatului din Ministerul Energiei, au oprit apa caldă în Sectiarele 2, 3, 4. Am făcut plângere penală", a mai spus Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel