Firea, despre conflictul cu Dragnea: „M-am simțit abandonată”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Primarul Capitalei Gabriela Firea a explicat, astăzi, la RomâniaTV, că reacțiile negative de anul trecut la adresa lui Liviu Dragnea au pornit de la faptul că ea s-a simțit abandonată și lăsată să rezolve singură problemele din Capitală, subliniind totodată că, în prezent, cei doi comunică.

„E vorba de o comunicare între instituții și între persoane. Bucureștiul nu are voie să fie tăiat de pe lista investițiilor guvernamentale. E normal să poți să comunici cu Guvernul, cu Parlamentul, cu toate ministerele. Această dispută care a avut loc a pornit de la faptul că eu m-am simțit cumva lăsată singură să rezolv cu puterile autorității locale multitudinea de probleme.

Citește și Gabriela Firea, despre mitingurile din București. Decizie de ULTIMĂ ORĂ

Eu m-am simțit abandonată, am avut acele reacții și discuții în Comitetul Executiv. La acel moment, probabil au fost alte urgențe și s-a considerat că am alte planuri politice. Și după 8 luni de zile și-au dat toți seama că eu nu făceam decât să lupt pentru proiectele mele", a declarat Gabriela Firea.

Relațiile dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea s-au răcit în toamna anului trecut, atunci când Firea, alături de câțiva colegi din partid, au semnat o scrisoare prin care cerea demisia imediată a liderului PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel