Firea, cerere de excludere din PSD. Cine s-a opus

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Gabriela Firea a declarat că primarul Sectorului 5 a propus excluderea sa din PSD, în cadrul CExN care a avut loc vineri. 

"S-a cerut excluderea mea din PSD, de către domnul primar de la Sectorul 5, fapt care nu a fost supus dezbaterii şi aprobării la intervenţia domnului preşedinte Dragnea şi a doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă care nu au considerat necesar şi oportun să fie supus un astfel de punct la dezbatere şi vot", a declarat Gabriela Firea, la ieşirea din sala în care s-a desfăşurat CExN al PSD. 

"Sunt membru al PSD, sunt vicepreşedinte al partidului, am considerat că am epuizat etapele statutare atunci când am ieşit public cu afirmaţiile pe care le-a făcut, am avut colegi care au gândit de aceeaşi manieră - unii dintre ei sunt lângă mine, domnul Paul Stănescu şi domnul Marian Neacşu, domnul Adrian Ţuţuianu şi alţi colegi care au plecat deja. Nu a fost foarte uşor să venim cu argumentaţiile din acea declaraţie, dar am simţit că este nevoie pentru partid", a mai explicat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel