Firea, cerere de excludere din PSD. Cine s-a opus

[] []

21 sep 2018, 21:21
Salveaza PDF Comentarii

Gabriela Firea a declarat că primarul Sectorului 5 a propus excluderea sa din PSD, în cadrul CExN care a avut loc vineri. 

"S-a cerut excluderea mea din PSD, de către domnul primar de la Sectorul 5, fapt care nu a fost supus dezbaterii şi aprobării la intervenţia domnului preşedinte Dragnea şi a doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă care nu au considerat necesar şi oportun să fie supus un astfel de punct la dezbatere şi vot", a declarat Gabriela Firea, la ieşirea din sala în care s-a desfăşurat CExN al PSD. 

"Sunt membru al PSD, sunt vicepreşedinte al partidului, am considerat că am epuizat etapele statutare atunci când am ieşit public cu afirmaţiile pe care le-a făcut, am avut colegi care au gândit de aceeaşi manieră - unii dintre ei sunt lângă mine, domnul Paul Stănescu şi domnul Marian Neacşu, domnul Adrian Ţuţuianu şi alţi colegi care au plecat deja. Nu a fost foarte uşor să venim cu argumentaţiile din acea declaraţie, dar am simţit că este nevoie pentru partid", a mai explicat Gabriela Firea. 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26