Firea, ATAC dur în PSD: O să ne OMOARE? O să ne BATĂ?

Narcis Popa / 30 oct 2018, 12:29 Salveaza PDF Comentarii

Gabriela Firea a lansat un atac extrem de dur la liderul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, care în ultima perioadă i-a făcut toate jocurile lui Dragnea, totul culminând cu excluderea din PSD a mai multor consilieri generali, lăsând-o pe Firea fără susținere la Primăria Generală. 

De această dată a fost vorba despre ajutorul acordat de Primăria Generală pentru locuitorii din sectorul 5 cărora le-au ars locuințele și au rămas într-un cămin de unde riscă să fie evacuați. Ținta Gabrielei Firea a fost Daniel Florea care vrea să-i cadă în grații lui Dragnea făcând absolut toate jocurile posibile pentru a lovi în Firea.

"Interesul poartă fesu'. Măcar noi ceilați care am rămas aici să fim raționali. Îi sprijinim acum pe acei oameni dacă tot s-a făcut public scandalul, fără voia domnului primar de la Sectorul 5. Ce-o să ne facă? O să ne bată? O să ne omoare? O să-și pună camarila pe noi? O să ne părască la domnul președinte? Ce-o să ne facă, o să ne dea afară din țară? O să-i ajutăm pe acei oameni cu ceea ce au nevoie. S-a întâlnit domnul viceprimar, colegii de la social cu ei. Îi sprijim, nu trebuie să tăiem bani de nicăieri," a spus Gabriela Firea. 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

10 dec 2019, 17:30 in Politică
Viorica Dăncilă, în DOLIU

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25