Firea, ATAC dur în PSD: O să ne OMOARE? O să ne BATĂ?

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a lansat un atac extrem de dur la liderul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, care în ultima perioadă i-a făcut toate jocurile lui Dragnea, totul culminând cu excluderea din PSD a mai multor consilieri generali, lăsând-o pe Firea fără susținere la Primăria Generală. 

De această dată a fost vorba despre ajutorul acordat de Primăria Generală pentru locuitorii din sectorul 5 cărora le-au ars locuințele și au rămas într-un cămin de unde riscă să fie evacuați. Ținta Gabrielei Firea a fost Daniel Florea care vrea să-i cadă în grații lui Dragnea făcând absolut toate jocurile posibile pentru a lovi în Firea.

"Interesul poartă fesu'. Măcar noi ceilați care am rămas aici să fim raționali. Îi sprijinim acum pe acei oameni dacă tot s-a făcut public scandalul, fără voia domnului primar de la Sectorul 5. Ce-o să ne facă? O să ne bată? O să ne omoare? O să-și pună camarila pe noi? O să ne părască la domnul președinte? Ce-o să ne facă, o să ne dea afară din țară? O să-i ajutăm pe acei oameni cu ceea ce au nevoie. S-a întâlnit domnul viceprimar, colegii de la social cu ei. Îi sprijim, nu trebuie să tăiem bani de nicăieri," a spus Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel