Filmul ACCIDENTULUI aviatic din Rusia în care au MURIT 41 de persoane, printre care și copii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cel puţin 41 de oameni, printre care şi copii, au murit duminică aseară într-un cumplit accident aviatic pe un aeroport din Moscova.

Un avion care s-a întors din drum din cauza unor probleme tehnice a luat foc după ce s-a izbit de pistă în timp ce ateriza. Zona a fost acoperită de un fum negru și dens, după cum se vede în imaginile surprinse de martori.

Citește și Un avion a luat FOC în AER. IMAGINI terifiante. UPDATE: Bilanțul MORȚILOR (VIDEO)

La bordul aeronavei care a fost cuprinsă de flăcări uriașe se aflau 78 de persoane, iar supraviețuitorii au fost consiliați de psihologi încă de duminică-noapte.

„Cinci persoane au fost spitalizate, 37 din cele 78 de persoane aflate la bordul avionului au supravieţuit - 33 de pasageri şi patru membri ai echipajului", a declarat Elena Markovskaya, anchetator.

 

Filmul accidentului aviatic

 

Aeronava operată de compania Aeroflot din Rusia a decolat duminică aseară de pe aeroportul Sheremetievo, cu destinaţia Murmansk. După o jumătate de oră de zbor, piloţii au observat probleme tehnice şi au decis să se întoarcă la Moscova, relatează Știrile PRO TV.

Autorităţile nu au declarat nimic despre cauzele defecţiunii tehnice. Însă cert este că avionul a ratat aterizarea, s-a izbit de pistă şi a luat foc.

Citește și Înregistrare video DRAMATICĂ din interiorul AVIONULUI care s-a PRĂBUȘIT în flăcări la Moscova (VIDEO)

Neoficial, există informaţii că aeronava ar fi fost lovită de un trăsnet. Din cauza vremii, mai multe zboruri au fost redirecţionate.

Aeronavele au continuat să aterizeze pe cealaltă pistă a aeroportului.

În 2012, o altă aeronavă Suhoi Superjet 100 a fost implicată într-un accident aviatic în Indonezia. 45 de oameni au murit după ce avionul s-a prăbuşit pe un munte. Ancheta a stabilit că în acest caz a fost vorba despre o eroare umană.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel