Fiica lui Liviu Dragnea ar putea fi EXPULZATĂ din SUA

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Dragnea, la „Viața Satului”
Liviu Dragnea, la „Viața Satului”

Decizia Statelor Unite ale Americii de a da interdicție familiei lui Liviu Dragnea o va afecta în mod direct pe fiica fostului șef al PSD, Alexandra Dragnea care studiază actoria la o facultate din SUA. 

Alexandra Dragnea va fi afectată de decizia SUA și va trebui să parăsească țara de peste Ocean. Aceasta se afla de mai mulți ani în SUA, acolo unde studia actoria la o facultate. Fiica lui Liviu Dragnea locuiește în SUA alături de iubitul ei, Alexandru Mațaev. 

Reamintim că Liviu Dragnea și familia sa au interdicție de a intra în Statele Unite din cauza implicării fostului demnitar în fapte de corupție, a anunțat joi Departamentul de Stat într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

”Secretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public intrarea în Statele Unite fostului președinte al Camerei Deputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupție”, se arată în comunicat.

”În cazurile în care secretarul de stat deține informații credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupție, aceste persoane și cei mai apropiați membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat.

De asemenea, cei doi copii ai săi, Valentin Ştefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea, au primit interdicție de a intra pe teritoriul SUA.

Liviu Dragnea a fost încarcerat, pe 27 mai 2019, la Penitenciarul Rahova. El este condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. În locul său, la conducerea PSD a venit Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel