Mihai Fifor: "PNL disprețuiește românii"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat că PNL îi disprețuiește iar pe români. Acesta îi sugerează senatorului PNL Florin Cîțu să plece din Parlament, sub eticheta „bugetar praf", în contextul în care liberalul a propus ca bugetarii să renunțe la vouchere, sporuri și pensii speciale. 

"PNL disprețuiește românii care muncesc și îi amenință pentru a nu știu câta oară cu tăieri. Domnule Cîțu, să sperați să nu aveți nevoie să intervină pentru dumneavoastră un pompier «praf» la incendiu, un medic «praf» la UPU sau un polițist «praf» dacă vă aleargă cineva cu un cuțit la brâu, așa cum s-a întâmplat acum câteva zile la Craiova când un polițist aflat în timpul liber a sărit și l-a imobilizat cu mâinile goale pe agresor", a scris Mihai Fifor, miercuri, pe Facebook.

Ministrul interimar de Interne mai spune că, prin declarațiile sale, Florin Cîțu și-a bătut joc din nou de români.

"Ați pus o etichetă pe milioane de oameni care muncesc cinstit și o fac pentru ca societatea asta să funcționeze. V-ați bătut încă o dată joc de români făcând această afirmație. Începeți dumneavoastră domnule Cîțu, senator în Parlamentul României, plătit de la bugetul de stat, și plecați acasă sub eticheta de «bugetar praf». Pentru că nimeni nu v-a ales să stați acolo pe banii românilor ca să îi disprețuiți, să îi jigniți și să le luați veniturile. Doar așa, pentru că ați decis dumneavoastră că bugetarii sunt «praf»", a conchis Fifor, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel