Fifor îl compară pe preşedintele Klaus Iohannis cu Suleiman. Pe Viorica Dăncilă o asociază cu Ştefan cel Mare

Andreea Cosma / 26 iul 2019, 14:40 Salveaza PDF Comentarii
Sursa foto: captură Digi 24
Sursa foto: captură Digi 24

Secretarul general al PSD l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Suleiman și pe Viorica Dăncilă cu Ștefan cel mare, referindu-se la zvonurile potrivit cărora PSD ar fi făcut blat cu președintele: „Cum ar fi să vezi că vasluienii se aliniau în spatele lui Suleiman și se duceau să se bată cu Ștefan”.

„Cum ar fi să vezi că vasluienii se aliniau în spatele lui Suleiman și se duceau să se bată pentru Suleiman împotriva lui Ștefan cel Mare. Cam așa ar fi și acum, să ne pomenim că ne aliniem în spatele lui Iohannis ca să ne batem cu premierul României. Ar fi o aiureală totală. Nici măcar cei care au lansat prostia asta nu cred că sunt foarte convinși de ce au spus”, a spus Mihai Fifor, care se află, împreună cu președintele partidului, Viorica Dăncilă, la Vaslui.

Despre zvonurile privind un blat între PSD și Klaus Iohannis a vorbit și președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

„Mă refer la o singură istorioară care circulă aici, că de data aceasta Partidul Social Democrat a făcut un blat cu Iohannis. Las la o parte definția blatului, cred că are o origine în zona aceasta a jocurilor de fotbal sau ceva de genul ăsta, sau la bucătărie, dar conotația e cea din zona jocurilor de fotbal, și țin să menționez lucrul acesta pentru că mă gândesc la cât de ticăloși sunt unii, care lansează în permanență și alimentează această chestiune, și la cât cred ei că sunt de proști alții ca să creadă acest lucru. Ce fel de blat am putea noi să facem sau candidatul nostru cu domnul Iohannis? ”, a spus Dumitru Buzatu.

El a amintit că l-a susținut pe Liviu Pleșoianu la conducerea partidului.

„După cum știți, eu am fost susținător al domnului Pleșoianu, după cum știți, acum am întors armele. Când domnul Costea Rădulescu era câte-un moment, președintele de la Vâlcea, era un moment tensionat prin partid, noi îl sunam Costea ai întors armele?.Așa și eu acum, n-am întors niciun fel armele, am ținut și am pomenit lucrul acesta pentru că trebuie să înțelegem că printre noi sunt tot felul de oameni. Oamenii aceștia au inițiative și nu trebuie dintr-o dată, chiar dacă nu dau dovadă de cel mai mare fair-play, dar nu trebuie dezavuați. Poate trebuie să-i menținem, poate trebuie să-i tratăm cu înțelegere, că e foarte ușor să respingi pe cineva, e mai greu să rabzi, să tratezi cu eleganță, să încerci să-l înțelegi și cât poți să-l susții. Momentul a trecut, avem alt obiectiv acuma și eu am pomenit lucrurile acestea, inclusiv atributele acestea de înțelegere, de răbdare, pentru că eu cred că un candidat al PSD în aceste alegeri trebuie să fie caracterizat de aceste atribute”, a mai spus Dumitru Buzatu.

Liderii PSD se află în aceste zile într-un turneu prin filialele partidului din Moldova.

sursa: Mediafax

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.29