Fifor, despre situaţia de la Ministerul de Interne: "Facem faţă fără niciun fel de problemă!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Fifor, ministerul interimar al Afacerilor Interne, a oferit ncâteva declaraţii la sediul MAI cu privire la măsurile de înzestrare ale aparatului de la minister. Întrebat dacă autorităţile fac faţă unei crize ca cea de la Caracal, Fifor a oferit un răspuns hotărât: "Facem faţă fără niciun fel de problemă!".

"Vă spun cât pot să vă spun. Asta nu înseamnă că nu ne mişcăm foarte repede. A durat o zi-două până să am o analiză completă. (...) Facem analiza aceasta şi vă spun că lucrurile intră într-o logică a normalităţii.

Întrebat dacă sistemul ar face faţă unei alte crize de acest fel, răspunsul lui Mihai Fifor a fost: "Facem faţă fără niciun fel de problemă! Facem faţă fără niciun fel de problemă!"

"La MAI se fac achiziţii. AM dispus analiză pentru a vedea ce trebuie pe partea de înzestrare. (...) Am făcut eforturi foarte mari ca bugetul MAI să rămână în continuare aşa cum este el şi, mai mult dect atât, să avem şi o eventuală creştere în bugetul ministerului ca să putem să reparăm pe partea de înzestrare. Se cumpără autovehicule noi, se cumpără autospeciale noi, există programe pentru dotări.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, COPY-PASTE după proiectele Opoziţiei. Aceleaşi măsuri, dar prin Ordonanţă de Urgenţă

Ce trebuie să înţeleagă toată lumea este că nu facem rabat de la nimic, nici de la resursa umană şi nici de la înzestrarea poliţistului sau a jandarmului sau lucrătorului de la DSU. A spus şi doamna premier, nu ne oprim până când nu punem sistemul aşa cum trebuie", a mai spus Fifor.

Întrebat despre poliţiştii care au legături cu interlopi...

"Este o investigaţie pe rol a DIICOT, în care MAI are un rol de suport. (...) În ceea ce priveşte cercetările prealabile, ele sunt în desfăşurare. Când o să avem rezultatele investigaţiei preliminare, o să vi le prezentăm", a mai spus Mihai Fifor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel