Femeie în lacrimi după ce o străină i-a dat 100 de lire sterline și un bilețel scris de mână: „A fost un an greu pentru toată lumea”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Femeie în lacrimi după ce un străin i-a dat 100 de lire sterline și un bilețel scris de mână: „A fost un an greu pentru toată lumea” / Foto: Unsplash
Femeie în lacrimi după ce un străin i-a dat 100 de lire sterline și un bilețel scris de mână: „A fost un an greu pentru toată lumea” / Foto: Unsplash

Winter Wonderland din Nottingham a devenit locul unei povești cu adevărat magice, atunci când o mamă a doi copii a fost surprinsă cu un cadou emoționant din partea unei străine generoase. Cu lacrimi de bucurie și recunoștință, femeia a primit 100 de lire sterline în numerar și un bilet scris de mână care a adus un zâmbet cald pe fața ei.

Aventura plină de emoții a început vineri, 15 decembrie, când o femeie vizita Winter Wonderland însoțită de cei doi copii ai săi. În mijlocul atmosferei festive și a bucuriei împărtășite, o străină amabilă i-a înmânat un plic misterios și un bilet plin de căldură. În interiorul plicului se aflau 100 de lire sterline, iar biletul transmitea un mesaj de Crăciun sincer și încurajator.

"Crăciun Fericit. A fost un an greu pentru toată lumea. Te rog să iei asta și să ai un Crăciun minunat. Cumpărați acel cadou în plus, comandați acel bun în plus, tratați acea persoană în plus sau doar pe voi înșivă. Lumea este un loc mai bun cu tine în ea", era scris în biletul plin de compasiune.

Mesajul continuă cu îndemnul de a da mai departe gestul frumos: "Singurul lucru pe care vi-l cer este... dacă sau când vă puteți permite, vă rog să dați mai departe acest gest. Sau, atunci când se ivește ocazia, oferiți un gest frumos. Crăciun fericit".

 

Emoționată până la lacrimi

 

Copleșită de emoții, mama care a primit acest cadou neașteptat a încercat să o găsească pe femeia misterioasă pentru a-i adresa un sincer "mulțumesc", dar aceasta părea că a fugit când a observat-o apropiindu-se.

În lacrimi, destinatara cadoului a împărtășit că gestul de bunătate a fost atât de neașteptat și de frumos încât a lăsat-o uimită.

"Vezi astfel de lucruri pe internet, dar nu te aștepți să ți se întâmple într-o după-amiază de Crăciun la întâmplare cu copiii tăi. Este un gest atât de frumos", a mărturisit aceasta.

Cu toate că românca dorește să îi mulțumească străinei generoase, aceasta a avut dificultăți în a o găsi, deoarece femeia părea să se ferească după ce a făcut gestul frumos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel