Felix Rache: Managerul de la Săpoca este prietena de suflet a șefei de cabinet a lui Pintea. E ca la nebuni, nebunii striga nebunii

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Felix Rache, consilierul fostului premier Mihai Tudose, și actualul șef al Pro România Buzău, a scris pe Facebook că managerul spitalului din Săpoca este „prietena de suflet cu șefa de cabinet” a ministrului Sănătății.

"De multă vreme am spus ca doamnei Pintea îi trebuie un consilier care să o învețe sa tacă, nu sa vorbească.
Duamna Pintea țipă sus si tare ca managerii spitalelor nu sunt buni.

Pai stati așa... 
Spitalul de la Sapoca este în subordinea Ministerului Sănătății - șefa duamna Pintea. Ca să traducem și mai pe înțelesul dumneaei - Consiliul de Administrație este în pixul ministrului Sănătății. Iar actualul consiliu este numit direct de... Exact! Doamna Pintea!

Managerul spitalului din Sapoca are fix aceeași calitate: "a luat concursul" pe vremea actualului ministru al Sanatatii (pixul ei a semnat hotararea) și, bonus, este și prietena de suflet cu șefa de cabinet a duamnei Pintea.
Asadar, semnătura ei este pusă pe contractul de mandat al managerului de la Sapoca.

Ințelegem de la ministrul Sănătății ca 80% dintre manageri de spitale nu ar trebui sa fie “numiți” prin concurs. Desigur, cred ca se referă la managerii moșteniți, pe care PSD tot vrea sa ii dea afara. Cum cel de la Sapoca era "numit” de Duamna Pintea, rezulta ca restul de 20% sunt la fel de incompetenți, dar sunt puși de partid. Adica incompetenții noștri sunt mai putin incompetenți decât ai lor.... Cam asa ceva. Ca in celebra melodie “ Trecea gargara militară”
E ca la nebuni: nebunii striga nebunii.

Las și eu aici o întrebare de la un pacient.
Sa ne spună duamna ministresă câti manageri a numit de când e la minister, pe provizorat sau pe contract de mandat! Curaj...", a scris Felix Rache pe Facebook.

Un bărbat a atacat cu un stativ 13 pacienți ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca, cinci dintre aceștia au murit, iar alți opt unt răniți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel