FCSB, învinsă de FC Saburtalo cu 1-0, în preliminariile Europa Conference League

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

FCSB a fost învinsă de echipa georgiană FC Saburtalo Tbilisi, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe ''Boris Paiceadze'' Dinamo Arena din Tbilisi, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League la fotbal, potrivit Agerpres.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Levan Nonikaşvili (40), cu un şut de la 16 metri. Gazdele au avut prima ocazie a meciului, dar Siharulidze (11) a trimis cu capul peste poartă. După o perioadă în care georgienii au avut iniţiativa, FCSB a reuşit să îşi creeze o situaţie notabilă, însă Cordea (26) a fost blocat la 10 metri de Jinjolava.

Tot Cordea (27) a executat o lovitură liberă de la 24 de metri, însă balonul a fost prins de portar. Extrema dreaptă a echipei bucureştene a avut o ocazie bună în min. 31, pe contraatac, însă şutul său de la 12 metri a fost respins de portar.

Şi Edjouma (40) a avut un şut, de la 15 metri, respins de portar. După deschiderea scorului, Olaru şi-a mai încercat şansa din marginea careului, dar mingea a fost prinsă de Megrelişvili (45+1). Saburtalo putea intra cu două goluri avans la cabine, după o gafă a lui Ov. Popescu, dar Târnovanu a respins şutul lui Tabatadze (45+2).

FCSB, învinsă de FC Saburtalo cu 1-0, în preliminariile Europa Conference League

 

Gazdele au fost aproape de gol şi în debutul reprizei secunde, dar Târnovanu a respins salvator reluarea lui Siharulidze din 7 metri (48). FCSB a avut o mare şansă de egalare (50), prin Coman, dar şutul acestuia a fost blocat tocmai de un coechipier, Florin Tănase, aflat pe traiectorie.

Târnovanu (53) a fost atent şi a respins mingea deviată de Dawa, evitând un autogol, iar Siharulidze (55) a şutat slab de la 15 metri. FCSB a avut o bară, prin Coman (56), la centrarea lui Cordea. Un minut mai târziu, bucureştenii au solicitat penalty, după ce Cordea a fost agăţat de Jinjolava în careu, însă arbitrul nu a dictat nimic.

Georgienii au mai fost periculoşi prin Guliaşvili (62), cu un şut din unghi, prins de Târnovanu în doi timpi, iar Siharulidze a trimis cu capul peste poartă de la 11 metri (72). Cordea a tras la colţul scurt (65), dar portarul a respins în corner, iar Coman (68) a şutat şi el bine din marginea careului, însă Megrelişvili a respins de la colţul scurt.

Saburtalo s-a dovedit a fi o echipă mai tehnică, mai rapidă şi mai ales mai determinată. Manşa secundă va avea loc pe Arena Naţională, în data de 28 iulie, de la 20:30. FCSB, dacă va trece de georgienii de la FC Saburtalo, va da peste Vikingur (Feroe) sau peste DAC Dunajska Streda (Slovacia) în turul al treilea preliminar. DAC Dunajska Streda a câştigat cu 2-0 în deplasare în prima manşă.

FC Saburtalo Tbilisi - FCSB 1-0 (1-0)

 

A marcat: Levan Nonikaşvili (40). Tbilisi, ''Boris Paiceadze'' Dinamo Arena Europa Conference League - turul al doilea preliminar (prima manşă) Au evoluat echipele: Saburtalo: 1. Tornike Megrelişvili - 22. Ghiorghi Gocioleişvili, 12. Levan Kakubava (căpitan), 33. Ghia Ceaduneli, 15. Jemal-Ghiorghi Jinjolava - 8. Bakar Kardava (23. Otar Mamagheişvili, 67), 6. Şota Nonikaşvili (35. Benedik Mioc, 80) - 7. Iuri Tabatadze (10. Guram Goşteliani, 67), 11. Levan Nonikaşvili (17. Ghizo Mamagheişvili, 83), 9. Ghiorghi Guliaşvili - 18. Irakli Siharulidze. Antrenor: Laşa Nozadze. Rezerve neutilizate: 40. Beka Kurdadze - 2. Saba Mamatsaşvili, 19. Gheghi Gheguceadze, 25. Julio Vinicius Da Fonseca Souza, 31. Luka Kokosadze. FCSB: 32. Ştefan Târnovanu - 6. Denis Haruţ (26. Răzvan Oaidă, 86), 5. Joyskim Dawa, 16. Joonas Tamm, 23. Ovidiu Popescu - 8. Adrian Şut, 18. Malcom Edjouma (7. Florinel Coman, 46) - 98. Andrei Cordea (9. Ianis Stoica, 86), 27. Darius Olaru, 11. Octavian Popescu (31. Ivan Mamut, 69) - 10. Florin Tănase (căpitan). Antrenor: Anton Petrea. Rezerve neutilizate: 99. Andrei Vlad - 15. Daniel Mihai Lixandru, 21. Florin Achim, 28. Alexandru Pantea, 29. Rachid Bouhenna, 30. Alexandru Musi. Arbitru: Kai Erik Steen; arbitri asistenţi: Tom Harald Groenevik, Oeystein Ytterland; al patrulea oficial: Mohammad Usman Aslam (toţi din Norvegia) Cartonaşe galbene: Olaru (22), Oct. Popescu (34), Ov. Popescu (64), Haruţ (75), Goşteliani (89). 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel