EXCLUSIV  EXCLUSIV. Natalia Intotero, MESAJ la FINAL de MANDAT: „Sper ca acest minister să nu DISPARĂ!”

Bogdan Bolojan, Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Ministrul Familiei, declarații despre cazul copilului român vândut în Germania: „Am fost în prezenţa psihologilor”
Ministrul Familiei, declarații despre cazul copilului român vândut în Germania: „Am fost în prezenţa psihologilor”

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, a transmis astăzi un mesaj, în exclusivitate pentru StiriDiaspora.ro, pentru românii din Diaspora, la final de mandat. 

Ministrul susține faptul că această funcție a fost „de suflet” și că a avut mereu o bucurie atunci când s-a întâlnit cu românii din străinătate.

„Funcția de ministru al Românilor de Pretutindeni a presupus mai mult decât acea funcție de ministru. Practic a fost ceva de suflet. Bucuria a fost imensă ori de câte ori am avut posibilitatea să întâlnesc români, conaționali de-ai noștri atât din Diaspora, cât și etnicii din comunitățile istorice. Fiecare strângere de mână, fiecare privire mi-a dat încă o dată încrederea că indiferent de locul unde se află, bucuria și dragoste și menținerea legăturii cu țara de origine, România, este foarte importantă”, a declarat Intotero pentru StiriDiaspora.ro.

Totodată, la final de mandat, Natalia Intotero speră ca Ministerul pentru Românii de Pretutindeni să nu fie desființat având în vedere că cei din PNL își doresc un Guvern format din aproximativ 15 ministere.

„Îmi doresc din tot sufletul ca cel sau cea care va veni la acest minister și sper eu ca acest minister să se păstreze, să nu se desființeze, să continue tot ceea ce înseamnă proiecte care să vină în sprijinul conaționalilor noștri, care, așa cum spunem noi ardelenii, sunt oameni faini, pregătiți, deștepți, oameni care acolo unde se află scriu istorie”, a mai adăugat ministrul.

În final, Natalia Intotero a mulțumit românilor din Diaspora și a spus că va încerca să se întâlnească cu ei și după ce nu va mai fi ministru atunci când va ajunge în țările în care i-a cunoscut.

„Le mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru toate aceste clipe în acești aproximativ 2 ani și indiferent de poziția mea socială de acum înainte în momentul în care voi fi într-una din țările în care am fost în întâlnirile cu ei o să încerc să-i caut. Sunt convinsă că o să fiu primită cu aceeași bucurie, nu doar ca și ministru. M-aș bucura să-i văd și aici acasă și să-mi spună ”m-am întors acasă”. Pentru mine acest lucru ar fi cea mai mare bucurie!”, a conchis Intotero.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel