EXCLUSIV  EXCLUSIV. Denise Rifai REACȚIONEAZĂ după ce Rareș Bogdan a intrat în PNL: „Știe ce gândesc”

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a vorbit în exclusivitate pentru Ştiri Diaspora despre lista candiaţilor la alegerile europarlamentare, pe care se află şi colegul său de la Realitatea TV, Rareş Bogdan. Jurnalista a ţinut, însă, să precizeze că anunţul oficial cu privire la candidatura lui Rareş Bogdan va fi prezentată de directorul postului, Cozmin Guşă.

Moderatoarea emisiunii "Talk News" a oferit un comentariu cu privire la lista cu care PNL se va prezenta la europarlamentare şi susţine că este important să trimitem oameni care vor să facă ceva pentru ţară, nu pentru a-ţi păstra imunitatea.

"Nu vor mai fi "no name-uri". Să dea Dumnezeu ca toţi oamenii care au candidat pe această listă şi pe liste în general, să fie oameni care să dorească să facă ceva pentru România şi nu doar să ajungă la Bruxelles ca să capete câţiva ani buni de imunitate. De asta ne vom convinge, însă, în perioada următoare. E foarte important să trimitem la Bruxelles oameni competenţi, la fel de important e să avem şi aici, la Bucureşti oameni competenţi.

E un moment atât de important pentru Uniunea Europeană, cu acest Brexit pe masă, cu toate şicanele, apropo de bugetul Uniunii Europene pentru anii ce vin, e foarte important ca oamenii ăştia să nu îşi dorească să îşi asigure doar lor imunitatea şi protecţia pentru următorii ani. Asta o dată, apropo de liste la modul general, cu baroni care sunt acum cap de liste la europarlamentare", a declarat Denise Rifai pentru Ştiri Diaspora.

 

Denise Rifai: "Mă bucur pentru Rareş"

 

Întrebată de candidatura colegului său, Rareş Bogdan, Denise Rifai spune că au avut o dsicuție despre asta și că anunțul oficial va fi făcut de Cozmin Gușă.

"Pe partea cealaltă, cu colegul meu, Rareş Bogdan, Rareş ştie foarte bine ce părere am eu pentru că noi am tot vorbit, aşa că Rareş înţelege. Iar pentru telespectatorii noştri, editorial vorbind, decizia şi anunţul o să fie diseară la ora 21:00, în cadrul memisiunii "România 2019", moderată de Cozmin Guşă", a mai declarat jurnalista.

Denise Rifai a mai precizat că se bucură enorm pentru colegul său dacă acesta va obţine totuşi un post de europarlamentar: "Normal. Cum să nu ne bucurăm? Rareş îmi cunoaşte părerea, ştie ce gândesc, normal că mă bucur."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel