Eveniment important UNICA

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Luni, 29 iunie 2020, Rețeaua Instituțională a Universităților din Capitalele Europei – UNICA și Universitatea NOVA din Lisabona, în colaborare cu European Students’ Union (ESU) și Erasmus Student Network (ESN), organizează UNICA Student Webinar, eveniment la care sunt invitați să participe studenții înmatriculați la universitățile membre UNICA, precum și profesorii interesați.

Webinar-ul va avea loc începând cu ora 16:00 (ora României). Persoanele care doresc să participe trebuie să se preînscrie prin completarea formularului disponibil aici, urmând să primească în timp util linkul de acces.

Evenimentul, cu o durată de trei ore, este structurat sub forma a trei sesiuni interactive moderate de către reprezentanți ESU, ESN, precum și de studenți din cadrul Universității NOVA din Lisabona. Pentru aceste sesiuni, organizatorii propun următoarele teme de dezbatere: piața forței de muncă în mediul academic pentru absolvenții de facultăți și mobilitatea europeană în era post Covid-19, învățarea la distanță (concluzii după criza sanitară, dar și provocări ale viitorului), impactul social al universităților în viitor și modul în care contextul actual a afectat percepția asupra acestui impact.

Până la acest eveniment, marți, 23 iunie 2020, UNICA mai organizează, în parteneriat cu Universitatea din București, webinar-ul internațional Innovating HE Pedagogy in Turbulent Times, destinat de asemenea profesorilor și studenților.

UNICA este o rețea instituțională formată din 53 de universități din 37 de capitale ale Europei, care aduc laolaltă peste 175.000 de angajați și 1.950.000 de studenți. Fondată în 1990, misiunea UNICA este de a facilita colaborările internaționale și de a promova leadership-ul academic prin înțelegerea și schimbul de bune practici între membrii săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel