Europol: Plan de amenzi pentru polițiști. Cine nu da minim o amendă e dat AFARĂ

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Sursa: MAPN
Sursa: MAPN

 Reprezentanții Sindicatului Europol acuză că la Tulcea există un „plan de amenzi” în pandemie, iar polițiștii care refuză să îl îndeplinească „vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ”.

Potrivit Europol, „planul de amenzi” a revenit în plină pandemie.

Sindicaliștii scriu pe Facebook că mesajul șefilor din IPJ Tulcea este ferm pentru polițiștii care nu vor să aplice amenzi abuziv: „vor plăti cu capul”.

„Ei (polițiștii – n.r.) au fost amenințați că dacă nu vor aplica pe zi cel puțin o amendă, vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ. Este dovada că unii manageri din Poliția Română se acoperă cu amenzile pe care le aplică polițiștii din stradă. Ce prevenire, ce apropiere față de cetățean?! Trebuia ca polițiștii să îndeplinească „planul de amenzi” ca șefii să aibă ce raporta la minister”, scriu reprezentanții Europol pe Facebook.

Ultima raportare a Ministerului Afacerilor Interne privind amenzile în pandemie este din pentru perioada 6-14 noiembrie 2020, când au fost aplicate, în totla, în țară, 66.821 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.419.512 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel