Funcția ocupată de parlamentarul Maria Grapini

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a fost aleasă, miercuri, vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor, comisia IMCO, potrivit unui anunţ de presă al eurodeputatului.

“Sunt onorată de această alegere, le mulţumesc europarlamentarilor, colegi de Comisie, care m-au votat! Mă bucur că voi putea reprezenta, şi în acest nou mandat, interesele IMM-urilor, ale producătorilor, ale economiilor statelor membre, dar mai ales ale consumatorilor! M-am luptat pentru tratament corect, pentru renunţarea la diferenţe de abordare politică şi economică Est-Vest, pentru eliminarea calităţii duble a produselor, asta voi face şi pe viitor. IMM-urile, oriunde s-ar afla, au nevoie de sprijin concertat pentru a se putea dezvolta, consumatorii se bazează pe noi pentru că le-am garantat respectarea drepturilor, într-o Europă unită şi justă!”, a transmis, de la Bruxelles, Maria Grapini, potrivit sursei citate.

Tot miercuri, eurodeputatul UDMR Iuliu Winkler a fost reales în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru Comerţ Internaţional (INTA) a Parlamentului European, potrivit unui comunicat de presă al europarlamentului.

De asemenea, Dragoş Pîslaru, europarlamentar PLUS, anunţă pe Facebook că a fost votat coordonator al Comisiei pentru muncă şi afaceri sociale (EMPL) din partea Grupului Renew Europe, iar ca priorităţi are finanţarea şi dezvoltarea serviciilor comunitare integrate, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel