Eugen Tomac, după CONTRELE dintre Ponta și Dăncilă: „EA i-a mințit și pe cei din PSD că e o 'proastă' și a ajuns președintele partidului“

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Eugen Tomac îl sfătuiește pe Victor Ponta să fie mai atent la limbajul folosit, făcând referire la atacurile dintre acesta și Dăncilă. În accepțiunea lui Tomac, deși fostul premier a fost  „plantată“ acolo de Dragnea pentru că „nu avea capacitatea de a face jocuri politice“, iată că situația s-a schimbat pe parcurs.

Eugen Tomac, președintele PMP, a afirmat, joi seară, că Victor Ponta a încercat, în timpul dezbaterii asupra moțiunii de cenzură, „să pară că este cel mai agresiv” lider politic din opoziție. El se referea la glumele și atacurile pe care Ponta le-a lansat de la tribuna Parlamentului la adresa Vioricăi Dăncilă atunci când a luat cuvântul, înaintea votului pentru moțiunea de cenzură.


Totuși, Tomac a subliniat că, deși Victor Ponta folosește uneori „un limbaj foarte dur”, tactica nu i se potrivește mereu și uneori „este esențial să îți alegi cuvintele”, a declarat, în direct pe B1TV, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.


„Există situații în care folosește un limbaj foarte dur, însă este esențial să îți alegi cuvintele. De multe ori, a jigni nu este cea mai mare calitate. Dacă nu folosești cuvintele potrivite în a-l descrie. Știm cu toții că Viorica Dăncilă a fost o marionetă. A fost un om plantat acolo, în care Liviu Dragnea a avut o încredere oarbă, că nu avea capacitatea de a face jocuri politice, pe care el să le scape de sub control“, a explicat eurodeputatul Eugen Tomac.

Citește și: MOȚIUNE DE CENZURĂ: Victor Ponta, replică ACIDĂ pentru Dăncilă: „Dacă te REFUZĂ un bărbat...“

„Dar iată că jocurile politice pe care le-a făcut sau jocurile în care a intrat, până la urmă, l-au adus în situația de a fi acolo unde îi este locul și unde se află astăzi, și pe Viorica Dăncilă în situația în care i-a mințit și pe cei din PSD că e o «proastă» și că nu va pretinde nici la președinția partidului și nici că va fi candidat al PSD la prezidențiale. Lucru pe care l-a și făcut, de altfel”, a adăugat președintele PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel