Eugen Teodorovici decide dacă va da PSD în judecată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici a declarat, astăzi, că săptămâna viitoare va decide dacă va acționa în instanță împotriva PSD.

„Este o ipoteză pe care o iau în calcul foarte serios și probabil, săptămâna viitoare o să iau o decizie în acest sens", a spus Eugen Teodorovici, chestionat dacă va da în judecată PSD.

Întrebat despre ce așteptări are în urma acestui demers, el a răspuns că vrea „să se respecte statutul".

„Este primul pas prin care arătăm românilor că noi respectăm statutul, care e Biblia partidului. Eu vreau doar să se respecte statutul, pe care Congresul PSD l-a adoptat și mai apoi, să arătăm cetățenilor că respectăm legea", a completat fostul ministru.

 

Teodorovici a fost singurul care nu a vrut să demisoneze 

 

În urma demisiei Vioricăi Dăncilă de la șefia PSD, conducerea interimară a partidului a fost preluată de Marcel Ciolacu. La ședință, Eugen Teodorovici a fost singurul care nu a vrut să demisoneze din funcția de președinte executiv al PSD, chiar dacă toți vicepreședinții partidului au luat această decizie, potrivit unor surse politice.

Ulterior, Eugen Teodorovici a declarat că alegerea unei noi conduceri a PSD se face legal și statutar pentru ca aceasta să aibă legitimitate. Fostul ministru de Finanțe a precizat că „o juntă politică" a preluat puterea în partid, iar el nu va accepta să gireze niște „cămătari politici".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel