Emoții pentru Guvernul Dăncilă. Attila Korodi: „NU vom susține un Guvern minoritar PSD”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Emoții mari pentru Guvernul Dăncilă. Există informații că ALDE ar putea anunța luni ieșirea din Coaliția de guvernare, urmând ca, alături de Pro România, să-și anunțe susținerea pentru candidatul la președinție Mircea Diaconu. Astfel, PSD ar fi nevoit să facă față perspectivei unui Guvern minoritar, variantă lansată de mai multe surse politice. În acest context, ar putea deveni iar relevant votul UDMR, mai ales că președintele PNL, Ludovic Orban, tocmai a anunțat demararea unor noi negocieri pentru trecerea unei moțiuni de cenzură și declanșarea alegerilor anticipate.

Deputatul UDMR Attila Korodi a declarat, pentru B1.ro, că deși nu au avut loc discuții oficiale în partid,cel mai probabil UDMR NU va susține un guvern minoritar PSD.

„Nu am discutat, pentru că nu se punea problema, dar părerea mea personală este că nu. Și din câte știu punctele de vedere ale colegilor, majoritatea, e acela că nu", a declarat acesta atunci când a fost întrebat dacă formațiunea sa va susține un Guvern minoritar PSD.

Cât privește sprijinul pentru o eventuală moțiune de cenzură, Korodi dă de înțeles că UDMR ar putea sprijini acest demers. „În iunie am votat (moțiunea de cenzură împotriva guvernului nr.), dacă vedem acum textul moțiunii de cenzură și cădem de acord poate să fim același drum, dar sunt lucruri care sunt premature. Vom dezbate. Acesta este punctul meu de vedere, ca lider de grup" a declarat Attila Korodi, pentru B1.ro.

Acesta a menționat și că la finele săptămânii UDMR urmează să se întâlnească pentru o serie de evenimente, unde urmează să se formuleze și un punct de vedere oficial al partidului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel