Emilia Şercan, DEZVĂLUIRI: "A venit cineva să îmi ceară să mă opresc. Ştia cine stă în casa mea"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Emilia Şercan dezvăluie faptul că a i s-a cerut anterior să nu scrie nimic despre teza de doctorat a chestorului Cătălin Ioniţă. Jurnalista susţine că persoana care a venit la ea ştia lucruri personale despre familia ei, semn că a fost filată.

"Chiar înainte să merg să văd teza de doctorat la Academia de Poliţie, a trebuit să depun cerere, că aşa e procedura, să văd teza de doctorat a domnulului Ioniţă, asta se întampla pe 17 decembrie 2018, deci cu o zi înainte, pe 16, am fost căutată de o persoană care m-a rugat să nu scriu despre dl Ioniţă pentru că e un băiat bun, iar persoana respectivă m-a întrebat ulterior dacă mai locuieşte la mine o rudă de-a mea, care de nici 2-3 săptămâni locuia la mine, ceea ce mi s-a părut inadmisibil.

Citeşte şi: S-a aflat cine a amenințat-o pe Emilia Șercan cu MOARTEA

Am zis că nu se poate să ajung să fiu urmărită, cine stă la mine, ce se întâmplă cu viaţa mea. În condiţiile în care informaţia era cunoscută doar de familia mea şi de două prietene care nu aveau legătură cu acea persoană. În condiţiile în care ulterior am fost ameninţată, deja povestea respectivă nu mi se mai pare o întâlmplare", a declarat Emilia Şercan, la Realitatea TV.

 

Emilia Şercan: "Mi s-a cerut să nu investighez. Nu cred că ofiţerul a acţionat singur"

 

Întrebată dacă există o anchetă şi cu privire la presiunile pe care le-a suferit ţi înainte de aceste ameninţări, jurnalista Emilia Şercan a povestit că a mai fost ameninţată şi în trecut şi nu s-a luat nicio măsură şi este convinsă că ofiţerul nu a acţionat singur.

"Nu există o anchetă referitoare la aceste presiuni însă eu sper ca în momentul de faţă poliţia şi parchetul să ia în considerare faptul că nu doar aceste ameninţări au fost făcute la adresa mea, ci în trecut au existat neumărate presiuni, au încercat să mă compromită în presă şamd. Cu toate încercările lor de a mă opri, dacă au văzut că nu a funcţionat, au recurs la această metodă abjectă de a mă ameninţa cu moartea.

Citeşte şi: Carmen Dan: Cei din conducerea Academiei de Poliție au multe explicaţii de dat

Aceste amenintări vin de la un ofiţer de poliţie şi eu cred că această persoană nu a fost de capul său. Această persoană nu avea doctorat, nu era înscris la doctorat şi nu avea, aparent, motive să îmi transmită ameinţări. Sper ca procurorii să poată să înţeleagă şi să explice de ce această persoană îmi transmite ameninţări, dacă a făcut-o de capul lui, dacă nu, aştept să vedem cine se află în spatele lui, cine l-a pus, dacă i-a promis ceva, ce i-a promis", a conchis Emilia Şercan, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel