Carmen Dan: Cei din conducerea Academiei de Poliție au multe explicaţii de dat

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, profită de cazul jurnalistei Emilia Șercan, amenințată cu moartea, se pare de un ofițer de poliție, pentru a-și regla conturile cu o instituție din subordinea sa.

Carmen Dan spune că este "nevoie de mult mai mult timp pentru a învinge rezistenţa celor care se complac într-un sistem croit de ei pentru ei. Eu am timp". 

"Nu pot să nu vorbesc despre dezgustul şi dezamăgirea pe care le trăiesc de când am aflat ca un ofiţer al Academiei de Poliţie este cel suspectat că a trimis mesaje de ameninţare jurnalistei Emilia Şercan. De asemenea, nu pot interfera în niciun mod cu ancheta penală şi nu doresc să credeţi că stabilesc vinovaţii în locul anchetatorilor, dar cred că cei din conducerea acestei instituţii au multe explicaţii de dat. Nu doar legate de acest caz pomenit anterior, ci de mediul pe care îl întreţin în principala instituţie de învăţământ care formează ofiţeri de poliţie. Probabil că este nevoie de mult mai mult timp pentru a învinge rezistenţa celor care se complac într-un sistem croit de ei pentru ei. Eu am timp, însă nu ştiu dacă cei oneşti din sistem mai au răbdare", a scris Carmen Dan, pe Facebook.

Un ofiţer al Academiei de Poliţie este suspectat că a trimis mesaje de ameninţare jurnalistei Emilia Şercan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel