Emanuel Onoriu, fiul cântăreței Gabi Luncă va CANDIDA la alegerile prezidențiale

Narcis Popa |
Data publicării:

 Emanuel Onoriu, președinte al partidului Uniunea Națională Creștină a Romilor din România, a anunțat că strânge semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale din toamnă, făcând apel la cei care îl urmăresc pe Facebook să împartă tabelul pentru strângerea de semnături.

Emanuel Onoriu este fiul cântăreței Gabi Luncă. El este și președintele partidului Uniunea Națională Creștină a Romilor din România.

Onoriu face apel la susținătorii săi să împartă tabelul pentru strângerea celor 200.000 de semnături necesare pentru candidatura la prezidențiale.

"Mă sprijini să candidez la alegerile Prezidentiale din Noiembrie 2019? Daca esti de acord, iti voi trimite tabelul, care trebuie printat si completat cu datele sustinatorilor mei. Fa apoi sa ajunga la mine. Iti multumesc pentru sprijinul oferit!", a scris acesta.

Alegerile prezidențiale vor avea loc anul acesta pe 10 noiembrie penmtru primul scrutin iar 24 noiembrie pentru al doilea scrutin. De asemenea, diaspora va putea vota cu două zile mai mult în ambele scrutinuri, în datele de 8, 9, 10 noiembrie şi 22, 23, 24 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel