Elveția. Români surprinși când furau colete din cutiile poștale: Polițiștii, uimiși de ce au găsit în mașina lor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O cameră de supraveghere a filmat doi hoți de colete din Gränichen, Elveția, chiar când furau pachetele dintr-o cutie poștală. Doi români au fost localizați și arestați.

Un locuitor din Granichen a observat, marți după-amiază, doi bărbați care i-au furat colete din cutia poștală. El a raportat incidentul la poliție, potrivit unui comunicat al autorităților.

Elveția. Români surprinși când furau colete din cutiile poștal

 

Ulterior, ofițerii au reușit să găsească în comunitate un bărbat român în vârstă de 22 și altul de 23 de ani care corespundeau descrierii.

Cu un mandat de percheziție, ofițerii au examinat îndeaproape locuința și mașina celor doi. Au fost găsite mai multe produse care ar putea fi bunuri furate. Prin urmare, cei doi bărbați au fost arestați temporar.

 

Vezi mai departe

Cu un pix și bandă adezivă: un român a jefuit cu această metodă trei biserici din Elveția, în doar 90 de minute

 

Un român în vârstă de 55 de ani și complicele său au jefuit trei parohii din cantonul Fribourg. Cu ajutorul unui stilou cu bandă adezivă lipită pe el, au furat în total 1584,50 franci din trei cutii de colectă. Poliția i-a prins pe cei doi în timpul unui control în trafic.

Cum faci rost rapid de niște bani? Asta au crezut un român de 55 de ani care locuiește în cantonul Vaud și complicele său la începutul lunii martie a anului trecut, când au pus în aplicare planul mârșav de a jefui mai multe biserici.

Și cei doi erau destul de pricepuți în acest sens. Felul în care au pescuit cu îndemânare bani din trei cutii de colectare din bisericile din La Roche, Le Pâquier și Estavannens din cantonul elvețian Fribourg sugerează o anumită rutină de jaf. Mai ales că cele trei infracțiuni se pare că au avut loc în decurs de 90 de minute.

Înarmați cu un stilou cu bandă adezivă atașată, hoții au prădat bancnotă cu bancnotă și monedă cu monedă din cele trei cutii de ofrande - în total 1584,50 franci. Nu se știe câți bani au jefuit exact din fiecare dintre cele trei biserici.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel