ELEVĂ de gimnaziu, MESAJ DUR pentru politicieni: „Îmi FURĂ viitorul” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Andreea, o elevă de clasa a VII-a, de la o școală din Reșița, a adresat, în cadrul mişcării globale „Friday for Future”, un mesaj dur politicienilor din România. 

„Bună! Mă numesc Andreea. Am decis să iau atitudine împotriva politicienilor care îmi fură viitorul. Cu fiecare minciună, cu fiecare decizie proastă, ei vorbesc nimicuri. Timp în care cei mulţi ca mine suferă, iar natura moare.

Aerul nostru e greu de respirat. Apa de băut trebuie deja cumpărată. Ne înecăm în gunoaie. Corupţia mă sufocă. Ce viitor îmi oferiţi, dragi politicieni? Eu nu pot vota încă, dar sunt liberă să vă vorbesc şi să vă cer să luaţi aminte la ce v-am spus acum. Deoarece paharul s-a umplut!

Eu sunt doar Andreea, din Reşiţa, elevă la şcoala gimnazială, clasa a VII-a, şi vorbesc în numele naturii şi a milioanelor de copii din România”, a spus Andreea.

Mişcarea globală „Friday for Future” este iniţiată de o elevă de 15 ani, din Suedia, pe numele său Greta Thunberg, în semn de protest față de lipsa de acţiune politică în legătură cu schimbările climatice, informează realitatea.net.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel